zgjedhjet 2017

Te gjitha te dhenat jane nga burimet e KQZ dhe jane rezultate paraprake

Mandatet

PS - 74
PD - 43
LSI - 19
PDIU - 3
PSD - 1
 • 754,723

  Rama49.56%

 • 450,675

  Basha29.59%

 • 223,157

  Vasili14.65%

 • 74,975

  Idrizi4.92%

 • 19,293

  Blushi1.27%

Përditësuar më: 16:15

PS
PD
LSI
PDIU
LIBRA

të tjera