The thick lie Albanian Premier Rama is selling to Italian people

The thick lie Albanian Premier Rama is selling to Italian people

10:30, 31/03/2020

Albanian Premier Edi Rama in the last two days has appeared on the Italian television more than the Italian Prime Minister has appeared in a month. This is making ridiculous also the PR act of sending 30 doctors and nurses to help Italy, which cannot even work there because they have been sent without the licenses and certificates of their specialties.

In addition, Rama is telling a ridiculous story to the Italian people.

He told public television RAI 3 that “we smelled the approaching danger and, since we're not a country of huge capacities, we took strong measures immediately. We put the bus in front of the goal, like (Jose) Mourinho used to”.

It's a known fact Rama is a master of lies. However, in every TV appearance in Albania he has been trying to find excuses why he did not took early measures to prevent the coronavirus spread.

In Italy, quite the opposite is happening, he tells them he was the first one to take measures. He, the very man that punished and shut down a private school that closed its doors before the others after smelling danger, anticipating Rama and his government.

In a time when Albanians are holding him accountable why did not close the borders earlier he plays the hero. Of course, a hero for the Italians, because in Albania he's only ridiculous in the eyes of who knows the truth.

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Onkezmi03/04/2020 22:03

Kush e p....Italinë! Ai gënjen dhe të vdekurit e Hadhit ( varrit )

QYTETARI dt 31 Mars 202031/03/2020 11:14

Nuk është herë e parë që ky " karidhatoja ynë " gënjen tani edhe Italinë...duke e paraqitur veten si hero ,që valla e kapi situatën shpejt në Shqipëri. Kur dihet se si është e vërteta : kur në ITALINË fqinje po binin sirenat e alarmit në Shqipëri festoheshe në lokale dhe restorante festat e 7- 8 Marsit thua që Coronavirusi nuk kishte për të hyrë ndonjëherë në vënd. Dhe tani nga gabimi i madh që u bë kalohet në masa drastike Po sigurisht që do japin efektet e tyre.

t31/03/2020 10:49

Ketu njerezia do te shohe te rjepur

Shto koment

Denonco