Former Minister of Justice ridicules EU Delegation press release: Bullying or bullshitting?

Former Minister of Justice ridicules EU Delegation press release: Bullying or bullshitting?

10:17, 31/03/2018

Former Minister of Justice Ylli Manjani has made irony the reaction of the EU Delegation in Tirana related to the LGBT community.  “At last, the EU Delegation released a press communication. It was not about drugs, neither about any of the priorities or a date for the start of negotiations, it was about bullying. Or rather bullshitting!”, Manjani wrote on his Facebook page today.

“It’s necessary to understand the core of the debate in order to separate bullying from bullshitting. We are trying to separate the school from the trickster of the donors’ funds (the bullshitters). Everyone should keep their sexual orientation for themselves. If they want, they may share it with the others, but not at schools. It is only the teachers who teach at schools, anywhere in Europe. It’s neither the associations, nor the embassies, delegations, Prime Ministers, minister, politicians or LGBT. Only the teachers, who have studied teaching”, Manjani wrote.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Askushi31/03/2018 10:38

Qe te marri nje rendesi kaq te madhe LGBT-ja, eshte shume banale. Kuptohet qe kjo levizje pe behet me nje qellim te caktuar nga kryeministri sigurisht. Shkollat jane per te mesuar femijet, per te marre dije, per ti zhvilluar ata, per ti bere te afte, ne jete, dhe jo per ti diktuar atyre bindjet fetare, bindjet politike, prirjet ideologjike, prirjet sexuale et. Femijet jane te gjithe njelloj dhe pa asnje dallim nga njeri tjetri. Ata duhet te shkollohen dhe me moshen e tyre ne koh, bejne dhe zgjedhjet e tyre si per bindjet fetare, politike, sexuale etj...ne duhet thjeshte te respektojme lirin e tyre. Cfare eshte kjo qe na ngihet nje grup b**the qi**mash qe na shkojne ne shkolla dhe indoktrinojne prirjet e tyre sexuale. Athere te ngrihen grupe te tjera me prirje anti b**the qim**sh, dhe te bejne te njejten gje, te ngrihen dhe grupe per bindjet fetare dhe te bejne te njejten gje, te ngrihen dhe grupe bindjesh politike dhe ideologjike dhe te bejne te njejten gje. E kuptoni se cfare banaliteti eshte ky, dhe poshtersije. Femijet shkojne ne shkolla vetem per tu arsimuar, per te marre dituri, per tu zhvilluar, dhe me pas ata bejne zgjdhjet e tyre per gjitheshka, per fshire ketu nese duhet te q***hen nga b***tha apo jo.

Shto koment