Former politically prosecuted of Shkodër: No protest against Ruçi’s election, it’s all PD’s fault

Former politically prosecuted of Shkodër: No protest against Ruçi’s election, it’s all PD’s fault

15:45, 04/09/2017

The chairman of the Association of the Former Politically Prosecuted in Shkodër has made a surprising declaration today, saying there is no reason to protest against Gramoz Ruçi’s election as the new Speaker of the Parliament.

The Democratic Party (PD) and the Association will protest and try to block Ruçi’s voting, but Zenel Drangu, the chairman of Shkodër’s branch says it makes no sense. According to him, this is a consequence of the policies followed by PD, which failed to pass a law that would ban such figures to return to power.

Ruçi was the interior minister in April 2, 1991, when four young men were killed in a protest rally in Shkodër, but Drangu said he has been judged once by justice and.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Jorgo05/09/2017 22:27

Zenel Dragu eshte i burgosur ordiner (tentative vrasjeje, therje me thike). Nuk eshte hera e pare qe ky individ pozicionohet pro sigurimit te shtetit dhe veglave te diktatures.

FR05/09/2017 18:00

Tani te thone c'te duan. E kemi marre vesh me kohe qe mes te burgosurve ka pasur plot nga ata qe kane spiunuar ne qeli shoket e vet. Partia jo vetem jashte, por edhe ne brenda te ngarkonte me detyre. Eh, moj Parti syshqiponjë! Palle ariu ke per te bere me syleshet e ketij mileti!

Shto koment