VIDEO/ Basha takime me qytetarët në Fier: Ulim taksat

VIDEO/ Basha takime me qytetarët në Fier: Ulim taksat

10:21, 03/02/2019

Kreu i PD-së Lulzim basha ka zhvilluar takime me qytetarët në Fier.

Pas vizitës në Mallakastër, Basha ka vazhduar takimet e tij me qytetarët në Fier.

Sipas Bashës qeveria e re që do të vijë, ajo e drejtuar nga PD do të ulë taksat dhe do të krijojë kushte më të mira për qytetarët.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Daj Jaku03/02/2019 14:04

Po TVSh (tatimin mbi vlerën e shtuar) mbi mallrat e nevojës primare, ushqimet, ujin, energjinë elektrike për nevoja familjare a ke ndërmend ta ulësh o Lul? Shqiptarët paguajnë 20% tvsh mbi bukën, qumështin, mishin, vajin, sheqerin, makaronat, orizin, zarzavatet dhe frutat etj. në një kohë që italianët paguajnë 4%, gjermanët 2%, zviceranët vetëm 0,5% etj. Prandaj shqiptarët i blejnë shumë më shtrenjtë mallrat ushqimore se sa europianët, edhe se cilësia e tyre është shumë më e dobët. Me këtë nivel tvsh që kemi, i bie që në çdo familje me 4 persona, në tryezë ulet dhe ha edhe kryeministri. Edhe ti o Lul do ulesh si i pesti familjar në tryezën e çdo familje? Tvsh duhet të jetë jo më shumë se 5%, kjo përkthehet në ulje të menjëherëshme të çmimeve ushqimire me 15%. Apo mos ndoshta edhe ti o Lul je dakord me "doktrinën ekonomike" të përçfesorit të madh të ekonomisë Arben Ahmetaj, i cili deklaronte në foltoren e parlamentit se po të ulet taksa e tvsh çmimet do rriten dhe do përfitojnë oligarkët? Po përdor shprehjen e baton pështymores ndaj presidentit. Ndëgjo Daj Jakun o Lul, premtoja popullit të varfër heqjen e taksës mbi bukën e gojës, je përpara zgjedhjeve, por më kryesorja, mbaje premtimin.

Daj Jaku03/02/2019 12:02

Po TVSh (tatimin mbi vlerën e shtuar) mbi mallrat e nevojës primare, ushqimet, ujin, energjinë elektrike për nevoja familjare a ke ndërmend ta ulësh o Lul? Shqiptarët paguajnë 20% tvsh mbi bukën, qumështin, mishin, vajin, sheqerin, makaronat, orizin, zarzavatet dhe frutat etj. në një kohë që italianët paguajnë 4%, gjermanët 2%, zviceranët vetëm 0,5% etj. Prandaj shqiptarët i blejnë shumë më shtrenjtë mallrat ushqimore se sa europianët, edhe se cilësia e tyre është shumë më e dobët. Me këtë nivel tvsh që kemi, i bie që në çdo familje me 4 persona, në tryezë ulet dhe ha edhe kryeministri. Edhe ti o Lul do ulesh si i pesti familjar në tryezën e çdo familje? Tvsh duhet të jetë jo më shumë se 5%, kjo përkthehet në ulje të menjëherëshme të çmimeve ushqimire me 15%. Apo mos ndoshta edhe ti o Lul je dakord me "doktrinën ekonomike" të përçfesorit të madh të ekonomisë Arben Ahmetaj, i cili deklaronte në foltoren e parlamentit se po të ulet taksa e tvsh çmimet do rriten dhe do përfitojnë oligarkët? Po përdor shprehjen e baton pështymores ndaj presidentit. Ndëgjo Daj Jakun o Lul, premtoja popullit të varfër heqjen e taksës mbi bukën e gojës, je përpara zgjedhjeve, por më kryesorja, mbaje premtimin.

Shto koment

Denonco