SONDAZHI/ Sa të kënaqur jeni me punësimin në Shqipëri e Kosovë? Vetëm 4 minuta për ti dhënë përgjigje

SONDAZHI/ Sa të kënaqur jeni me punësimin në Shqipëri e Kosovë? Vetëm 4 minuta për ti dhënë përgjigje

17:04, 17/10/2019

Kompania për Burimet Njerëzore EPPC Albania & Kosovo ltd, ka filluar sondazhin mbi matjen e nivelin të kënaqësisë dhe angazhimit në punë në Shqipëri dhe Kosovë.

Të gjithë të punësuarit kanë një mjet ku secili mund të shprehë lirshëm mendimin dhe vlerësimin e tij mbi pagën, kushtet dhe mënyrën se si ne punojnë.

Ky sondazh të ofrojë  për tregun e punës në Shqipëri dhe Kosovë një pamje të qartë mbi kënaqësinë dhe angazhimin në punë, të cila lidhet drejtpërdrejtë me Sjelljen në Punë, Rezultatet, Inovacionin, Besnikërinë, Shërbimin ndaj Klientit, etj.

Pas përpunimit të të gjithë të dhënave EPPC do të publikojë rezultatet e këtij sondazhi i cili do të jetë jo vetem informues për situatën aktuale të tregut të punës por edhe ndërgjegjësues për punëdhënësit dhe punëmarrësit.

Sondazhi do t’ju marrë vetëm 4 minuta!

Ja linku i sondazhit:

https://www.eppc.al/index.php/al/sondazhe/sondazhi-mbi-kenaqesine-ne-pune

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco