Kandidati i PD: Në një fshat të Elbasanit nuk mora as votat e komisionerëve demokratë

The PD candidate denounces: In a village of Elbasan I didn’t get even the votes of Democrat commissioners!

23:20, 29/06/2017

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Realisti30/06/2017 09:51

Besoj qe nuk te kane kuptuar kur ke bere fushate, ashtu si shume te tjere nuk te marrin vesh kur flet ne ndonje emision ne TV, sepse ti nuk perdor as pika, as presje por i nxjerr fjalet si karikator, te gjitha menjehere dhe me shpejt se papagalli...

Ardian30/06/2017 07:58

Me kete popull nuk merresh vesh, se eshte bere si prostitute. Dhe ne fakt nuk mund t'i thuash prostitutes, pse shkoi me ate tjetrin, kur ai tjetri pagoi me shume.

Shto koment