Ndryshime në qeveri/ Shkarkohet nga detyra zëvendësi i Ballukut

Ndryshime në qeveri/ Shkarkohet nga detyra zëvendësi i Ballukut

14:14, 28/09/2023
A+ Aa A-

Eshtë shkarkuar nga detyra gjatë ditës së sotme, zëvendësministëri i Infrastrukturës dhe Energjisë Ilir Bejtja.

VENDIM PËR LIRIM NGA DETYRA

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë 30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

VENDOSI:

Z. Ilir Bejtja, zëvendësministër i Infrastrukturës dhe Energjisë, lirohet nga kjo detyrë.
Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në “Fletoren zyrtare”.

KRYEMINISTRI EDI RAMA

Në mungesë dhe me porosi ZËVENDËSKRYEMINISTRI  BELINDA BALLUKU

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco