Petition with 4200 signatures for the National Assembly consigned to Head of the Democrat National Council Paloka

Petition with 4200 signatures for the National Assembly consigned to Head of the Democrat National Council Paloka

11:37, 11/11/2021
A+ Aa A-

The petition for the convocation of the extraordinary National Assembly of the Democratic Party (PD) has been consigned to Chairman of the National Council of PD Edi Paloka. The petition has the signatures of 4200 delegates of the Assembly that call for the convocation on December 11, as announced by former Chairman Sali Berisha during his last meeting with party members in Pogradec. The document delivered to Paloka contains the signatures, the reason for the convocation, and its agenda.

The party base has called for Basha’s resignation and the National Assembly after he suspended Berisha from the democrat parliamentary group. Basha ignored calls, which led to Berisha’s tour in the country to meet the base and the petition signed by Assembly delegates, which have the power to call the Assembly in session.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

i zoti i Balos11/11/2021 17:40

Balo quhet qeni im. po ku e pa langoi qe statuti thotë që njoftimi i bëhet Sekretarit të.Përgjithshëm? askund nuk e thote statuti kete. eja balo te marresh kocken.

Balo11/11/2021 12:42

Përse ja drejtoni kryetarit të Këshillit Kombëtar ,Edi Paloka?Ju gjasme do shkarkoni Kryetarin Basha për statut,dhe drejtoni shkresë për Palokën!?? Po statuti thotë që njoftimi i bëhet Sekretarit të.Përgjithshëm!!! Ky është puç!

Shto koment

Denonco