Rama dje dhe sot: Investimi i vetëm që ka bërë është vjedhja e shtetit

Rama dje dhe sot: Investimi i vetëm që ka bërë është vjedhja e shtetit

Nga Hysni Gurra - 21/11/2022

Nga Hysni Gurra

Thoshte në kohën kur qeveriste Berisha:

-Përmbyt qeveria, jo Zoti

-Hidrovoret nuk punojnë

-Kanalet kulluese nuk janë në punë

-Vjedh shtetin për të vjedhur votat

-Ne do të investojmë në të gjitha këto

-Në qeverinë tonë nuk do të ketë përmbytje

-Nuk do të hapen portat e hidrocentraleve

-Emergjencat civile do jenë funksionale dhe me buxhet

—————————————————————

Dhjetë vjet Rama në qeveri:

-Përmbytemi njëlloj

-Hidrovoret nuk përballojnë prurjet

-Portat e hidrocentraleve i hapim se s’kemi ku çojmë ujin

-Kemi blerë energji për dimër që të jemi të sigurtë

-Emergjencat civile në këmbë- po pa mjete, pa buxhet

-Kështu përmbytet gjithë bota

Dhe në vitin e dhjetë të qeverisjes, investimin e vetëm serioz që ka bërë është: Vjedh shtetin për të blerë pushtetin.

© SYRI.net

Lexo edhe

Komentet

Shto koment

Denonco