Për ministrin e pakërkuar...

Për ministrin e pakërkuar...

Nga Basir Çollaku - 06/11/2018

Lleshi, ministri me rrogën e tretë dhe dhjetë këshilla të pakërkuara..jo si ppp...

Zëvendësministri i parë duhet të prodhojë një ngjarje pune, që të kapërcejë zhurmën rreth emërimit të tij të hallakatur..:

Se pari t’ia dalë të jetë ministër, nëse e lënë dhe mos ngelë zv/ministër si pesë homologët në të njëjtën ministri.

Së dyti të mos vijojë të marrë rrogën e tretë, ose të marrë dy të parat dhe të lerë të tretën..

Së treti të kërkojë çdekretim si gjeneral për të shmangur papërshtatshmërinë..

Së katërti të adhurojë më pak Ramën se i duhet të respektojë shoqninë e tij bandat dhe trafikantët..

Së pesti ajo çertifikata e sigurisë e NATO nëse është sipas të thënave të KM edhe mund të dalë diku..

Së gjashti të mundësojë kapjen e 38 bandave të lëna trashëgim nga Xhafa..

Së shtati të kërkojë dosjen e radarëve dhe të shohë e konstatoje disi a punojnë sot dhe kush i ka trashur mandatin e shkuar..

Së teti, të kundërshtojë shefin për arrestimet e pabëra dhe mos tolerojë arrestimin e drejtuesve të policisë në kërkim..

Së nënti, të marrë nga Interpoli infot ku dalin vendime dënimi për deputetë pavarësisht llojit politik..

Se dhjeti të lexojë më pak Kadarenë..

© SYRI.net

Lexo edhe

Komentet

Shto koment

Denonco