Në këto komuna paralajmërohet ndërprerje e rrymës

Në këto komuna paralajmërohet ndërprerje e rrymës

16:48, 18/03/2021

KEDS’i ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës për nesër në disa komuna.

Arsyeja për ndërprerje janë punimet e domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

19.03.2021

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

LP 20 kV Breznicë (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

LP 20kV Breza (Kodi: 40044003) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce, Vërbishtica dhe bizniset private.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacinit të ri 630kVA sipas projektit.

20.03.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bardh i Madh (kodi:15018018) prej orës 09:30 – 11:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri dhe kalimi i daljeve të 0.4kV nga Trafo Mobile në Blindën e re.

2.

Në NS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Xahmia Kulla (kodi:15018018066) prej orës 08:30 – 16:00

Vendet: Rr. Qyqalla, rr.UÇK ( një pjesë) dhe pjesa kah xhamia.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri dhe kalimi i daljeve të 0.4kV nga Trafo Mobile në Blindën e re.

19.03.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J27 QKUK (kodi: 19000027) – pa tension mbesin:

NS 10/0.4kV Gjinekologjia me kod: 19000027078 nga ora 09:00 deri 11:00

NS 10/0.4kV Transfuzioni i gjakut me kod: 19000027081 nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: QKUK-ja.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/dalje të trafostacioit të ri, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

20.03.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

Në TS 35/10(20)kV Gjakova III të ndërprehet:

LP 10kV Dalja 21 (kodi: 81084018) – në dy termine nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 12:45 deri 13:00:

Vendet: Rrugët: Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, UÇK-së, Sadik Pozhegu dhe Sadik Stavileci.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulim me ndarës të tensionit të mesëm.

2.

Në TS 35/10(20)kV Gjakova III të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Rezina Veriore 2 (kod: 81084018005)– nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet: Lagjja Rezina Veriore.

Arsyeja: Ndërrimi i aseteve sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prizren

1.

Në NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Betoniera (kodi: 30000004) nga ora 12:00 deri 16:00

Vendet: Votra, Ortakolli 1, Oratkolli 2, Ben Aff, Lux Dekor dhe Ortakoll II.

Arsyeja: Realizimi i sistemit të hyrje/daljeve të TS të ri, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Më të lexuarat
Denonco