‘Arratiset’  një i burgosur,  dënim kolektiv për të dënuarit e tjerë në burgun e Drenovës

‘Arratiset’ një i burgosur, dënim kolektiv për të dënuarit e tjerë në burgun e Drenovës

12:40, 17/07/2018

Një i dënuar, i cili prej një muaji nuk është kthyer në vendin  vuajtjes së dënimit, në Drenovë, ka “shkarkuar” hakmarrjen e drejtuesve të lartë të Burgjeve, mbi të dënuarit e tjerë.

Ndërsa Hisni Mirtishi, i dënuar për trafik lëndësh narkotike, ende një muaj nga leja e përfituar, nuk është rikthyer në qeli, drejtuesit e Burgjeve, kanë vendosur të penalizojnë kolektivisht, të gjithë të burgosurit e tjerë të këtij institucioni, duke ju anuluar e pezulluar lejet.

Hisni Mirtishi, i cili kishte edhe 2 vjet dënim për të shlyer, rreth një muaj më parë, përfitoi leje, por nuk është rikthyer në qeli.

Policia e Shqipërisë, por edhe ajo e Maqedonisë, janë në kërkim të “të arratisurit”.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Tironci17/07/2018 15:01

Ka paguar 4-5 qindmijlek per te perfituar lejen (se ndryshe sta jep njeri ) dhe nga inati nuk eshte kthyer fare ne institucion.

Shto koment