Si zyrtarët në komunizëm bënin orgjira me prostituta të martuara

Si zyrtarët në komunizëm bënin orgjira me prostituta të martuara

14:24, 19/05/2017

Kastriot Dervishi, ish drejtori i Arkivues së Ministrisë së Brendshme sjell një dëshmi për prostitucionin në vitet e diktaturës komuniste.

Ai ka publikuar në “Facebook” një dokument i vitit 1969 i prokurorisë së rrethit Tiranë, që flet për një çështje që po hetohej në vitin 1969 për një grup ushtarakësh që kishin shkuar me prostituta.

“1969/ Prostitucioni në Tiranë dhe implikimi i disa zyrtarëve. Në vitin 1969 organet e prokurorisë me një farë droje zhvilluan hetime në lidhje me një grup prostitutash në Tiranë dhe klientët e tyre. Pavarësisht se me Kodin Penal këto veprime dënoheshin, historia e këtyre ngjarjeve ngeli vetëm në akte zyrtare, pasi askush nuk u dënua, madje femrat u përdorën e keqpërdorën nga regjimi”, shkruan Dervishi.

Image

Në dokumentin e prokurorisë thuhet se 6 ushtarakë kanë pranuar se kanë kryer marrëdhënie seksuale me prostituta.

Një prej tyre ishte Ibrahi..., i cili ka shkuar me Ja.... në vitin 1961 me pretendimin se do ta transferonte në Tiranë me burrin që kishte ushtar.

/Syri.net/

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

giulia19/05/2017 20:07

Dhe ti mor kastriot qenke nje gomar sa kan punuar ne arkive perpara teje !!!!permend tani

Je lodh kot.19/05/2017 15:11

Edhe prostitutë edhe e martuar në kohën e hoxhës!!!!!

Shto koment