Çfarë tregon zgjedhja e një kafshe për karakterin tuaj?

Çfarë tregon zgjedhja e një kafshe për karakterin tuaj?

14:28, 18/05/2022
A+ Aa A-

Sipas hulumtimeve të mëparshme, njerëzit që kanë kafshë shtëpiake ndryshojnë në karakter.

Mendimi i përgjithshëm është se pronarët e qenve janë më të relaksuar dhe të hapur, dhe pronarët e maceve janë krejtësisht të ndryshëm, sepse këto kafshë konsiderohen të ftohta dhe të llogaritura. 

Megjithatë, çfarë është e vërtetë?

Pronarët e qenve

Njerëzit që kanë qen konsiderohen më konservatorë se ata që kanë mace, por nga ana tjetër janë më ekstrovertë. 

Ata janë më të hapur dhe preferojnë ta përdorin ditën konkretisht në vend që të filozofojnë për gjëra të vogla dhe të qajnë “mbi qumështin e derdhur”. 

Pronarët e qenve kanë më shumë gjasa të përqafojnë teknologjitë e reja sesa pronarët e tjerë të kafshëve shtëpiake. 

Ata janë të sigurt, këmbëngulës, proaktivë, energjikë dhe të hapur.

Pronarët e maceve

Ata e konsiderojnë veten më liberalë, por edhe më neurotikë se pronarët e qenve dhe shijojnë sarkazmën dhe lojën me fjalët. 

Ata do të jenë në gjendje të përballojnë më shumë stresin më lehtë dhe janë më introvertë në krahasim me pronarët e qenve. 

Ata pëlqejnë të kalojnë kohë vetëm dhe kështu ata punojnë në projekte vetem në vend të ekipit.

 Ata kanë nevojë për kohë për të përqafuar teknologjitë e reja. Pronarët e maceve kanë më shumë gjasa të bëjnë më mirë testet e inteligjencës.

Pronarët e peshqve

Njerëzit që zgjedhin peshkun si kafshë shtëpiake janë individë të kënaqur, më të qetë dhe emocionalisht më të qëndrueshëm se pronarët e tjerë të kafshëve shtëpiake.

Pronarët e derrave, hamsters ...

Njerëzit që kanë derra gini dhe brejtës të ngjashëm në shtëpi janë kryesisht introvertë dhe nën stres më shumë sesa duan të tregojnë.

Pronarët e breshkave

Racionalë, punëtorë të mëdhenj, të përgjegjshëm dhe të orientuar drejt qëllimit - këto janë vetëm disa nga epitetet që mund të përshkruajnë pronarët e breshkave.

Pronarët e kuajve

Pronarët e kuajve janë më të vendosur dhe më proaktivë se pronarët e tjerë të kafshëve, ata janë njerëz të ngrohtë dhe të kujdesshëm. Nëse keni një kalë mashkull, jeni më të prirur ndaj agresionit dhe dominimit në shoqëri, dhe nëse keni një femër, jeni më të relaksuar.

Pronarët e zogjve

Njerëzit që kanë zogj konsiderohen shumë të kujdesshëm dhe të sjellshëm.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco