Emrat/ 15 ankesa kundër vendimeve të PZAP-së

Emrat/ 15 ankesa kundër vendimeve të PZAP-së

13:03, 11/03/2021

Gjykata Supreme ka pranuar gjithsej 15 ankesa të subjekteve politike dhe kandidatëve për deputetë të Kuvendit të Republikës së Kosovës, të ushtruara kundër vendimeve të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP).

Të përfunduara janë nëntë ankesa, ndërkaq në punë janë edhe gjashtë të tjera, për të cilat, kolegjet gjyqësore të Gjykatës Supreme, pritet të vendosin brenda afatit ligjorë prej 72 orësh.

Në Gjykatë Supreme, ankesë kanë paraqitur kandidatët dhe subjektet si në vijim:

 • Anton Shala, Gjakovë, kundër vendimit të PZAP-së, A.nr.507/21 (e refuzuar)
 • Nezir Çoçaj, Prizren kundër vendimit të PZAP-së A.nr. 657/2021 ( E refuzuar)
 • Duda Balje, Socialdemokratska Unija, kundër vendimit të PZAP-së, A nr. 656/2021
 • Qazim Rrahmani, PLE, kundër vendimit të PZAP-së, A.nr. 736/2021
 • Erxhan Galushi, Prizren, kundër vendimit të PZAP-së, A.nr. 736/2021
 • Lëvizja Vetëvendosje, kundër vendimit të PZAP-së, A.nr. 760/2021 (e refuzuar)
 • Lëvizja Vetëvendosje, kundër vendimit të PZAP-së, A.nr. 761/2021
 • Visar Hoti, Podujevë, kundër vendimit të PZAP-së, A. nr. 746/2021 (e refuzuar)
 • Ismet Shamolli, Ferizaj kundër vendimit të PZAP-së A. nr. 773/2021 (e refuzuar)
 • Hisen Berisha, Gjakovë, kundër vendimit të PZAP-së, A.nr.691/2021 (e refuzuar)
 • Lirije Kajtazi, Gjilan, kundër vendimit të PZAP-së, A.nr.764/2021 (e refuzuar)
 • Romani Iniciativa, Graqanica, kundër vendimit të PZAP-së, A.nr. 736/2021
 • Adriana Hoxhiq, Ujedinjena Zajednica, Mitrovicë, kundër vendimit të PZAP-së, A.nr. 656/2021
 • Ekrem Hyseni, Podujevë, kundër vendimit të PZAP-së, A.nr.754/2021 ( e refuzuar)
 • Gentrit Syla, kundër vendimit të PZAP-së, A.nr. 751/2021 9 (E refuzuar)

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco