Gjëra që nuk i kemi dalluar më parë deri kur i shikojmë më nga afër!

Gjëra që nuk i kemi dalluar më parë deri kur i shikojmë më nga afër!

15:46, 13/11/2019

Toblerone, Poëerpuff Girls dhe Super Mario Bros, të cilët i kemi parë mijëra herë, mund të na befasojnë akoma më shumë nëse i shikojmë nga afër. 

Mjafton të afrohemi dhe përqendrohemi për të kuptuar që disa specifika të pamjes së tyre janë shumë të vështira për t'u zbuluar.

Duke gërmuar në internet janë gjetur fotot më intriguese, sepse dihet se detajet e papritura në gjërat e përditshme kanë tendencë të ngrenë në mënyrë të konsiderueshme vlerën e tyre.

Ekziston një ari në logon Toblerone. E keni vënë re më parë?Image

Dikush vuri re që macet kanë ‘hundë’ nën putrat e tyre.Image

Rripat e përkrenareve të Powerpuff Girls janë si dhëmbë ndërsa buzëqeshjet e tyre duken si hundë.Image

Shkurret dhe retë janë e njëjta gjë në lojën Super Mario Bros, thjesht ngjyrat i kanë të ndryshme.Image

Nëse e keni parë ndonjëherë Australinë për një kohë të gjatë, mund të keni parë gjithashtu Scooby-Doo në të.ImageMarrë nga: brightside.me-Përgatiti: F.H, Syri.net

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco