Punëson një aktor për 10 vite që të sillet si babai i vajzës së saj

Punëson një aktor për 10 vite që të sillet si babai i vajzës së saj

15:22, 18/04/2019

Në një përpjekje për të parandaluar që vajza e saj e vogël të mos dallohej nga fëmijët e tjerë sepse nuk kishte një baba, një nënë e vetme japoneze mori vendimin për të punësuar një aktor. Gjithsesi, kjo gjë doli nga kontrolli: pasi kjo nënë ka 10 vite që ka punësuar këtë aktor të shtiret si babai i vajzës.

Megumi ishte një fëmijë shumë i vogël kur prindërit e saj u ndanë dhe babai i saj që nga ajo kohë u zhduk nga jeta e saj.

Nëna, Asako, kujton se fëmija filloi të pyeste se ku ishte babai i saj shumë shpejt, por mungesa nuk dukej një problem i madh derisa ishte rreth 10 vjeç.

Më pas, Asako vuri re një ndryshim në sjelljen e vajzës së saj: fëmija pushoi së foluri me të, u tërhoq nga vetja dhe refuzoi të shkonte në shkollë. Nëna e saj kuptoi se fëmija po fajësonte veten për mungesën e babait të saj dhe gjithashtu u bë viktimë e ngacmimeve në shkollë, siç ndodh shpesh me fëmijët e prindërve të vetëm në Japoni.

Asako kishte një zemër të thyer dhe vendosi t'i jepte vajzës atë gjë që donte më shumë, një baba, edhe nëse do të thonte ta gënjente atë.

Asako kishte dëgjuar për "punësimin e miqve dhe të afërmve", të cilët dërgonin aktorë të pretendonin të ishin të afërm ose njerëz të dashur, që zakonisht të bënin një përshtypje të mirë në ceremonitë ose t'i jepnin fund pyetjeve të të afërmve rreth jetës së tyre private.

Dhe kështu ajo vendosi të marrë me qira dikë që të luajë rolin e babait të Megumit. Gruaja u takua me pesë kandidatë dhe përfundimisht zgjodhi z. Takashi, i cili kishte luajtur tashmë rolin e të dashurit, biznesmenit, mikut dhe babait, madje edhe dhëndrin në disa martesa të rrejshme.

"Kërkesa ime ishte shumë e thjeshtë," tha Asako. "Para së gjithash, donte që ai të tregonte se sa keq i vinte që nuk mund të ishte në jetën e Megumit deri atëherë.

Marrja e një aktori ka një kosto të konsiderueshme, por është lidhja emocionale dhe implikimet etike të pretendimit të një marrëdhënieje për më shumë se një dekadë që e bëjnë këtë histori të diskutueshme.

Për shembull, z. Takashi pranon se karakteri i tij dhe Megumi janë bërë shumë afër. Ata sillen si një familje dhe thonë "Unë të dua", por vetëm një prej tyre me të vërtetë do të thotë atë. "Ndryshimi i personalitetit dhe identitetit është shumë i rëndësishëm në këtë punë", tha aktori.

Asako, megjithatë, thotë se do që Takashi të vazhdojë të luajë rolin e babait për një periudhë të pacaktuar, se ai do të donte të ishte i pranishëm në martesën e vajzës së saj dhe për këtë arsye edhe të luante rolin e gjyshit të tij.

Gruaja kupton se shumë njerëz nuk e miratojnë zgjedhjen e saj, por beson se iluzioni i të qenit babai është ende i mirë për Megumin dhe se ajo është e bindur që ajo ka bërë gjënë më të mirë.

Marrë nga: ?notizie.delmondo.info- Përgatiti F.H, SYRI.net

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco