Çifti nga Tirana grabit 500 mijë euro prona dhe arratisen në Amerikë. Emrat

Çifti nga Tirana grabit 500 mijë euro prona dhe arratisen në Amerikë. Emrat

16:38, 16/01/2019

Një çift bashkëshortësh, kanë arritur që me anë të mashtrimit të vjedhin prona me vlerën e 500 mijë eurove.

Pas zbulimit të kësaj afere, çifti Çala besohet të jenë arratisur në Amerikë.

Ndaj shtetasve Bashkim dhe Fiqirete Çala janë bërë 7 kallëzime penale për të njëjtën akuzë.

Për këtë arsye, prokuroria e Tiranës ka kërkuar masën e sigurisë "arrest me burg" ndaj tyre nën akuzën e mashtrimit me pasoja të rënda.

Kërkesa e Prokurorisë

  1. Caktimin e masës së sigurimit “Arrest në burg”, parashikuar nga neni 238 i KPP, ndaj shtetasit:  Bashkim Çala, lindur ne Berat dhe banues ne Tirane, i padënuar, për veprën penale të “Mashtrim me pasoja të renda i kryer në bashkëpunim”, të parashikuar nga neni 143/3 i Kodit Penal.
  2. Caktimin e masës së sigurimit “Arrest në burg”, parashikuar nga neni 238 i KPP, ndaj shtetasit: Fiqirete Çala, lindur dhe banues ne Tirane, i padënuar, për veprën penale të “Mashtrim me pasoja të rënda i kryer në bashkëpunim”, të parashikuar nga nen 143/3 i Kodit Penal.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

krasasi tp19/01/2019 18:34

Per llogari te kujt punonte ky zoterija.A ka qen i pajisur me liçense.Çfare pronash ka te rregjistruara ne hipoteke ne emer te tij, apo te dhuruara djalit, i cili prej vitesh jeton ne SHBA.Nese gjthçka eshte pasoje e tjetersimit te pronave te te tjereve dhe si ja ka arritur kesaj?. Me ndihmen e Bashkise,apo me ndihmen e Hipotekes, te ATP,te AITPP, te Noterise, apo te te pestave bashke?.Mos edhe ligji per Kadastren Shteterore si koperativizim i te gjitha te permendurave me siper, synon me se shumti, pikerisht mbylljen e te gjitha "vrimave" te hapura nga profesorat e Bashkim Çales me shoke.

Shto koment

Denonco