HOROSKOPI JAVOR/ Çfarë kanë parashikuar yjet për datat 17-23 shkurt, të papriturat dhe surprizat për cdo shenjë

HOROSKOPI JAVOR/ Çfarë kanë parashikuar yjet për datat 17-23 shkurt, të papriturat dhe surprizat për cdo shenjë

22:25, 16/02/2020

Dashi

Gjatë kësaj jave do të keni vështirësi emocionale në zgjidhjen e situatave të ndryshme në shtëpinë tuaj. Disa nga këto do të lidhen me një gënjeshtër, një përpjekje për të mashtruar ose një ndërhyrje në punët e familjes suaj nga një person jashtë familjes. Mos i përjashtoni zhgënjimet ose mos u ndjeheni të ofenduar nga veprimet ose fjalët e njerëzve të tjerë. Këtë javë do të keni përvojat tuaja të veçanta pozitive në lidhje me një surprizë të këndshme që do të vijë nga një grua. Këtë javë do të keni disa përvoja interesante në lidhje me shtatzëninë, lindjen e fëmijëve ose një ngjarje tjetër të rëndësishme të kësaj natyre. Kjo javë mund të mbahet mend për përvojat e dashurisë me një partner të lindur nën shenjën e Akrepit, Gaforres ose Peshqve. Kjo do të jetë një javë e favorshme për ngjizjen e një fëmije. Java do të sjellë zhvillimin e çështjeve tuaja financiare, pronësore ose të trashëgimisë. Gratë mbi moshën 35 vjeç do të kenë një periudhë shumë të fortë të zhvillimit profesional dhe personal, por duhet të jenë të përpikta.

Demi

Kjo është një javë në të cilën do të keni një komunikim të pakëndshëm me dikë që jeton në një vend tjetër. Arsyeja për këto kontakte mund të jetë një problem shëndetësor, zgjidhja e të cilit është shumë e komplikuar dhe e pamundur për ju në këtë fazë. Gjatë javës do të jeni i prirur të ktheheni në përvojat e kaluara që kanë të bëjnë me familjen. Humori i tillë i shkaktuar nga nostalgjia do të duhet të tejkalohet sa më shpejt që të jetë e mundur. Keni detyra shumë më të rëndësishme për të përmbushur. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të duhet të rregulloni një dokument financiar me një institucion. Gjatë javës, mos nxitoni për të reaguar emocionalisht ndaj lajmeve dhe informacioneve që lidhen me çështjet tuaja monetare, pasi gjasat për keqkuptime janë shumë të larta. Prisni një ngjarje të rëndësishme ose një lajm të lumtur këtë javë.

Binjakët

Do të keni biseda të rëndësishme dhe të dobishme me një njeri me të cilin keni një lidhje miqësore ose profesionale. Qëllimi i një bisede të tillë është të merrni vendime në lidhje me një aktivitet apo ngjarje të re. Gjatë javës do të duhet të shkoni diku për një arsye të rëndësishme. Gjatë javës do të jeni të kënaqur të komunikoni me burra të lindur nën shenjën e Ujorit, Peshores ose Binjakëve, të cilët do t’ju zhytin në një informacion shumë interesant dhe të dobishëm. Do të keni një tendosje të lehtë në marrëdhëniet tuaja me një grua që jeton në një qytet ose vend tjetër. Java do të jetë e favorshme për të udhëtuar, por shmangni grindjen me njerëzit që janë më të vegjël se ju. Punët financiare nuk do të sjellin ndonjë surprizë.

Gaforrja

Këtë javë do të jeni ambiciozë për t’u angazhuar në detyra specifike, të vonuara, të lidhura me jetën dhe rehatinë në shtëpi. Është e mundur të riparoni disa pajisje ose të blini sende të reja të dobishme për familjen tuaj. Në shumicën e rasteve, do të kërkoni ndihmën e specialistëve për riparime. Kjo do të jetë një javë e mirë për të investuar në një pronë në komunitetin ku jetoni. Kjo javë vjen me shanset e saj unike për të arritur suksese të mëdha. Do ju duhet të mbroheni nga njerëzit ziliqarë. Pavarësisht se cilat janë pritshmëritë tuaja për këto shtatë ditë, ngjarjet në të shumtën e rasteve do të kenë zhvillimin e tyre individual, veçanërisht kur bëhet fjalë për shëndetin ose problemet komplekse që lidhen me të kaluarën tuaj. Këtë javë do të duhet të konsideroni seriozisht fjalët dhe bisedat tuaja në tërësi me një njeri të lindur nën shenjën e Virgjëreshës, Bricjapit ose Demi, sepse ka diçka shumë të dobishme në fjalët që ky njeri ju thotë.

Luani

Këtë javë do të ketë shumë të ngjarë të grindeni me burrat për të cilët mendoni se kanë më pak përvojë në jetë ose njohuri për gjërat për të cilat po diskutoni. Do të ishte një ide e mirë për të mos u kushtuar shumë rëndësi këtyre emocioneve dhe të përpiqemi të flisni me qetësi dhe diplomaci. Ata që kanë një partner romantik të lindur nën shenjën e Gaforres, Akrepit ose Peshqve mund të përjetojnë një skenë xhelozie ose një përpjekje për kontroll. Këtë javë do të keni një kohë të mirë për të udhëtuar, veçanërisht nëse jeni në shoqërinë e një gruaje që t`ju argëtojë. Gjatë kësaj jave, mund të mësoni disa të vërteta të pakëndshme për një person në rrethin tuaj të miqve. Java sjell lajme që lidhen me një shtatzëni të padëshiruar ose të ndërlikuar. Fatkeqësisht, gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë do të duhet të shkojnë diku në një rast të pakëndshëm. Gratë mbi moshën 35 vjeç do të kenë një javë të mbarë për të bërë plane të rëndësishme udhëtimi ose zhvendosjeje.

Virgjëresha

Keni para një javë në të cilën do të merrni ndonjë përfitim ose kënaqësi nga punët tuaja financiare me një grua që mund të jetë e afërmja juaj ose me të cilën keni një marrëdhënie profesionale. Gratë e reja të lindura nën këtë shenjë do të gëzojnë një dokument që do t’u sjellë atyre të holla ose të ardhura më të mëdha në të ardhmen. Këtë javë, ngjarje të papritura do të ndodhin në shtëpi, ose në rrethin tuaj të të afërmve. Ato mund të jenë të çdo natyre dhe mund të jenë pozitive dhe anasjelltas. Gjatë javës do të jeni të kënaqur të dëgjoni lajme që lidhen me një ngjarje të rëndësishme në jetën e një personi të lindur nën shenjën e Dashit, Luanit ose Shigjetarit. Me shumë fat, do të kapërceni një situatë të papritur, stresuese, që mund të ndryshojë aq shumë, saqë mund t’ju ??sjellë dobi edhe juve. Java do të sjellë shumë dashuri dhe romancë, veçanërisht me shenjat: Ujori, Peshorja ose Binjakët. Përdorni këto ditë për të rregulluar dokumente dhe marrëveshje të rëndësishme financiare me të afërmit tuaj dhe përfaqësuesit e institucioneve të ndryshme.

Peshorja

Prisni një kontratë, dokument, ose njoftim të rëndësishëm këtë javë që do të reflektojë në çështjet tuaja financiare. Në shumicën e rasteve do të jetë diçka që e keni pritur. Mundësia për t’u habitur është pothuajse e papërfillshme. Këtë javë do të përjetoni emocione të këndshme me një vajzë ose një grua të re, e cila do të arrijë ndonjë sukses ose të ketë një pamje interesante. Ajo mund të jetë Peshore, Ujor ose Binjak. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni një bisedë të rëndësishme me një grua në lidhje me të ardhmen tuaj ose të saj, në të dy rastet është një ndryshim i fatit. Gjatë javës do të prishni ose dëmtoni papritur një send në shtëpinë tuaj ose do të shqetësoheni nga lajme të tjera të pakëndshme. Gratë mbi moshën 35 vjeç do të kenë një javë të favorshme për t’u angazhuar në çështjet ligjore. Gratë e reja do të kenë një javë të favorshme për ngjizje ose lindje fëmije.

Akrepi

Këtë javë do të ngacmoheni nga problemet emocionale dhe të dashurisë për të cilat me siguri nuk do të keni faj. Këto situata do t’ju gjejnë të papërgatitur. Do të jetë më e vështirë për ata që kanë një partner në shenjat e zjarrta të zodiakut: Luani, Dashi ose Shigjetari, pasi reagimet e tyre emocionale do të jenë kryesisht të paparashikueshme. Këtë javë do të dëshironi të bëni gjëra që janë me rëndësi të qëndrueshme në jetën tuaj. Burrat do t’i përqëndrojnë energjitë në gjërat materiale dhe të rehatshme në jetën e tyre të përditshme. Do të duhet të falënderoni një person të lindur nën shenjën e Demit, Bricjapit ose Virgjëreshës për një shërbim të rëndësishëm, këshilla ose për ndonjë festë personale. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të keni mundësinë të jeni të suksesshëm në punën ose biznesin tuaj, për të treguar aftësitë ose njohuritë tuaja. Do të jeni të kënaqur me lëvdata, njohje ose shpërblime. Do të pësoni një ndryshim tjetër të favorshëm në punën tuaj. Gjatë gjithë javës do të keni mundësi të gjeni zgjidhje të mira për problemet e familjes ose detyrat e paplotësuara. Progresi që do bëni këtë javë do t’ju bëjë krenarë dhe të sigurt në potencialin tuaj.

Shigjetari

Shmangni marrëdhëniet financiare me miqtë këtë javë, pavarësisht se cila është situata. Një gabim i vogël, mosveprim ose keqkuptim mund të provokojë një situatë të pakëndshme që do të ndikojë negativisht në marrëdhënien tuaj. Mos u mahnit nga ofertat me fitim më të lartë sepse do të zhgënjeheni, ose madje mund të pësoni një humbje. Fjalët ose veprimet e pamenduara të një të riu do t’ju zhgënjejnë dhe madje mund t’ju lëndojnë. Do të jetë shumë e rëndësishme për ju këtë javë të shmangni qartësimin e marrëdhënieve tuaja me njerëzit me të cilët keni probleme ose mosmarrëveshje. Me shumë mundësi fjalët tuaja ose të tyre, reagimet emocionale vetëm sa do ta përkeqësojnë situatën midis jush. Humbja ose dështimi që do të përjetojë i afërmi ose miku juaj do ta bëjë atë të zemërohet dhe të kërkojë fajtorin. Këtë javë, shumë do të planifikojnë një udhëtim që do të realizohet duke kapërcyer disa situata komplekse ose vështirësi, por përgjithësisht sjell një realizim të suksesshëm, pavarësisht nga qëllimi i tij. Burrat deri në moshën 35 vjeç do të përballen me më shumë pengesa në detyrat e tyre të përditshme.

Bricjapi

Jini realistë me pritshmëritë tuaja për punën ose biznesin këtë javë. Respektoni dhe ndiqni me kujdes ndryshimet ditore, detyrat, situatat. Nëse keni një pritshmëri për një punë të re, shanset për të gjetur një vend pune në këto shtatë ditë janë minimale. Kontaktet me përfaqësuesit e qeverisë, bankarë, tatimorë, ose institucioni tjetër që lidhet me veprimet dhe angazhimet tuaja të së kaluarës është i mundur. Këtë javë me shumë kujdes do vazhdoni me zgjidhjen e problemeve në jetën e një gruaje. Ajo ndoshta ka një ide më të mirë për t’i zgjidhur ato, dhe do të ishte mirë t’i dëgjoni fjalët e saj. Java do të befasojë shumë me zhvillimin e papritur të një lidhje dashurie ose fillimin e një të reje, e cila ende nuk do të ketë një zhvillim interesant. Fatkeqësisht, kjo javë do të mërzisë shumë prej jush me një lajm të pakëndshëm për një njeri që njihni ose që është në rrethin tuaj të të afërmve. Gratë mbi 35 vjeç duhet të përdorin trendet e favorshme gjatë këtyre shtatë ditëve dhe të rregullojnë problemet.

Ujori

Këtë javë detyrat dhe përgjegjësitë e familjes do të jenë të mëdha, por ato përfundimisht do të jenë të këndshme. Është e mundur t`ju vijë një ftesë familjare për të cilën do të përgatitni një dhuratë të veçantë. Do të keni marrëdhënie shumë më dinamike dhe interesante me të afërmit nga afër dhe larg. Shmangni marrëdhëniet financiare me të huajt gjatë javës, pavarësisht se cila është arsyeja dhe cila është marrëveshja. Do të keni një bisedë me një grua të lindur nën shenjën e Bricjapit, Virgjëreshës ose Demit, të cilat do t’ju japin disa ide interesante për të përmirësuar standardin tuaj të jetës. Këtë javë, miqtë do të ndajnë me ju një ngjarje të gëzueshme. Shumë do të krijojnë kontakte të dobishme me njerëz në distanca të gjata bazuar në interesa të përbashkëta, hobi, punë, turizëm dhe më tepër. Shmangni çdo tension midis jush dhe një fëmije ose një personi të ri në familje. Pavarësisht se cila është situata (ka të ngjarë të lidhet me një gënjeshtër), ka mijëra mënyra për të folur dhe diskutuar se çfarë ka ndodhur në të vërtetë.

Peshqit

Këtë javë do të shqetësoheni nga veprimet ekstreme dhe të pamatura të një të riu që ka të ngjarë ta gjejë veten në një situatë komplekse, të vështirë për të zgjidhur. Ky person mund të mos jetë domosdoshmërisht i afërmi juaj, por gjithsesi do të keni një lidhje të ngushtë. Gjatë javës do të jetë e vështirë për ju të komunikoni me përfaqësuesit e shenjave të Peshqve, Gaforres ose Akrepit. E mira është që do të gjeni ndihmë dhe mbështetje nga një person i lindur nën shenjën e Binjakëve, Peshores ose Ujorit. Ndjenjat tuaja pesimiste do të kalojnë shpejt. Shmangni gjendjet depresive, sepse nuk ka arsye për t`u mërzitur. Gjatë javës, do të ketë tension rreth një udhëtimi. Shmangni grindjen me policinë rrugore ose zyrtarë të tjerë të qeverisë. Kjo javë do të mbahet mend për disa takime dhe biseda që sjellin ndryshimet më të rëndësishme në jetën tuaj. Keni durim, zhvillimi i tyre është afër.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco