Kthimi i territ, dështim i pushtetit!

Kthimi i territ, dështim i pushtetit!

Nga Gjergj Dedaj - 15/08/2022

Kthimi i territ, deshtim i pushtetit!

Shko Albin!

Se ka deshtuar ky pushtet tashme e kane te qarte qytetaret e Kosoves, mbase e ka kuptuar edhe vete pushteti.

Shteti nuk eshte OJQ qe te funkcionoj me nje drejtor dhe nje grusht njerzish amator e pa pervoje.

Nga politika e jashtme diletante, tek arsimi, shendetesia dhe pothuaj ne te gjitha dikasteret, kjo qeveri ka deshtuar te mbaje minimumin e premtimeve.

Marreveshja e demeshme per energjine, mos pagesa e energjise nga serbet e veriut dhe shpenzimi i miliona eurove te buxhetit te taksapaguesve kosovar per t'a paguar energjine e shpenzuar pa kontroll nga minoriteti serb, keqmenaxhimi dhe faktor te tjere, kane kthyer terrin ne Kosove, duke paralajmeruar rritje te çmimit dhe dimer te acart!

Mbase ne vendet demokratike per nje gjendje te tille kaotike, me se paku dikush jep doreheqje dhe pergjegjesi, me mundesi edhe te renjes se qeverise! Por, ne diktature thuren elozhe dhe lavdata, pra, ndodhe e kunderta...!GjD
 

© SYRI.net

Lexo edhe

Komentet

Shto koment

Denonco