Ten steps that the current government undertook  to depopulate Albania

Ten steps that the current government undertook to depopulate Albania

By Mal Berisha - 27/06/2022

This is a message to all Albanian patriots who want to know what is happening in our country.

Each and everyone is free to translate and disseminate it. No copyright involved.

Step nr.1 - Manipulation of elections:

Every wrongdoing in Albania derives from the manipulation and rigging of elections of Edi Rama's government.

Step nr. 2 - Manipulation and rigging of the election produce corrupted governance.

Step nr. 3 - A corrupted government, to pave the way for non-punishment of itself destroys the justice system.

Step nr. 4 - Once the justice system loses its independence and is put under the government’s control, the government gets free hands to do whatever it wants.

Step nr. 5 - Now, free to do whatever it wants, the government gets involved in mass gross corruption and functions as an organized criminal group using the Parliament and the Council of Ministers as a shield to pass laws and justify all thieves who operate in collaboration and under the auspices of the Prime Minister.

Step nr. 6 - Now, the government or the executive branch is out of control and feeds day after day, and bit by bit the creation of an autocrat who stands on the top of the organized criminal group just like a goodfather.

Step nr. 7 - The autocrat controls everything, legislation, justice, business, and media, using the shortcomings of the weak democratic system, that he has himself destroyed, as a tool to reach his targets. He alternates the demagogy and collaboration with criminals and organized criminal groups with an iron fist intimidating the citizens of his country while showing himself as a “modern” ruler.

Step nr. 8 - The autocrat surrounds himself with a small group of oligarchs, supporters, yes men and women, and corrupt people who altogether have control over the money, justice, business, and media.

Step nr. 9 - When the situation reaches that peak, he closes the courts, attacks the medium-size businesses, and paves the way to create a non–living environment for all his opponents. As a result, the citizens find emigration as the only alternative to survive.

Step nr. 10 - The autocrat now has shaped a country with a corrupted health system, a destroyed educational and cultural environment, and control of justice as tools of ruling the country.

The aftermath is the depopulation of our beloved country Albania.

 

© SYRI.net

Lexo edhe

Komentet

MANI USA27/06/2022 21:15

HEU, DHJETË HAPA QË NDËRMORI QEVERIA PËR TË SHPOPULLUAR SHQIPERINË!..
EU, JETË KRRABA QË PËRDORI NEVERIA PËR TË DEPOPULLUAR TERË SHTIPEGRINË!!
ËËËH, QEVERI OJ QEVERI! HËËË, NEVERI MOJ NEVERI!! QË NA NGRITE VRERIN EDHE
NA PRITE, ZBRITE NDERIN; N'KORRUPSIONE ME HORRUKSIONE, ME BANALIZME DHE
KANALIZIME; ME SHITJE OR SHKITJE, ME TREGTI ILEGALE, OR, KËRRDI HILEZHGALE;
DUKE BANALIZUAR, KUKE KANALIZUAR; SJELLJEN EDHE PJELLJEN TË ARMIQËVE MË
SHEKULLORË, LERË ZGARDHË TRIQEVË TEMPULLORË; DUKE UA FALUR KISHAT TONA
KUKE PA NDALUR ATYRE SI BISHA KARPATIANE, SI ISHA TRAKTATZIANE; OUUH, TERË
PËR TË NA PËRBIRË, PËR T'NA SERVIRË, DUKE SHTRIRË, SHKRIRË PËR KOLONIZMIN
HORRORIZMIN; PËR HUMBJEN, SHKRUMBJEN, TERË TRADITAT O AGDITAT PELLAZGO
ILIRO MBARË SHQIPTARIE; HEEEJ, VËLLAZËRO RIHIRO FARË SHKRIKA VËRRIE; A PSE
QE PSE: KËTO TRADHTI, KËSO TRAGJEDI, NUK I MBANË AS NUK I DURON OUH, TUK I
QANË DHE TUK E NGURRON; PËR ZOT SHTËPIE T'NGREHËJ O T'PREHËJ AH, ARMIKU
SHEKULLORË, QË NA FIKU TEMPULLORË: PUSO VËRBO FERKO TURKO JUGOSLLAVE;
AAAH, RUSO SERBO GREKO TURKO JUGOSLAVE!! REFUGJATË T'LUFTËS, MANI USA

Daj Jaku27/06/2022 15:51

Shumë e saktë analiza e Zotit Berisha. Mungon pika e 11. Kur do shpërthejë e gjithë kjo energji negative e akumuluar në 9 vje? Fitilin e kësaj bombe me hidrogjen të stërngarkuar do ta ndezë Berisha, Z Berisha? Emri Berisha e tmerron diktator zullapin si djalli nga tejmani ? Kur do dalim tek pika e 13?

Shqiptaro-Amerikani27/06/2022 14:27

I nderuar Mal!
Shqipëria është një dështim total i SHBA dhe Evropës!
Në radhë të parë SHBA është qelbur, pastaj është qelbur Evropa, pastaj populli shqiptar dhe në fund u ble edhe opozita shqiptare. Këtë po e them me fakte bindëse, sepse e njoh me shumë detaje si tuatën botërore, në SHBA, në Evropë, në Ballkan dhe sigurisht në Shqipëri, prej 30 vitesh. Nuk është thjesht opinioni apo mendimi im, por janë faktet.
E para. Në SHBA ndikimi i miliarderëve dhe filantropëve majtistë tek Partia Demokratike Amerikane (majtisto-liberale) dhe i Sorosit tek partitë e majta të Evropës, të Ballkanit dhe të Shqipërisë, që pas vitit 2009, është mjaft i fuqishëm dhe shkatërrues për Konservatorët, për Qendrën e Djathtë dhe Të Djathtët në SHBA, Evropë, Ballkan dhe në Shqipëri. Kjo ka bërë që demokracia të jetë drejt mbarimit dhe po shkohet drejt liberal-sorosianizmit-majtist, drejt degjenerimit dhe degradimit të shoqërisë njerëzore, duke rikthyer regjimet autoritare dhe diktatoriale anti demokratike.
E dyta. Shoqëria shqiptare është në dekadencë të thellë dhe po bëhet gjithnjë e më tepër e korruptuar, servile, injorante, idiote dhe analfabete. Kështu që në këtë fazë ku ka arritur ky degradim social, është shumë më e lehtë për një pushtet dhe për një regjim autokrat, autoritar, kriminal dhe diktatorial dhe me mbështetje të fuqishme Amerikane dhe Evropiane, për ta intimiduar, frikësuar, dëbuar, tmerruar, për ta blerë, për ta nënshtruar dhe për ta sunduar me çdo mjet që të jep pushteti i pakufizuar!!
E treta. Kriminalizimi me projekt dhe me plan të programuar mirë qeveritar i të gjithë shoqërisë shqiptare, i administratës shtetërore, i policisë, i të gjithë sistemit të drejtësisë, i qeverisjes qëndrore dhe lokale, i të gjitha institucioneve shtetërore ligjvënëse dhe ligjzbatuese, i politikës, i të gjithë jetës ekonomiko-sociale të shqiptarëve. Sot, nuk gjen asnjë zyrtar shteti që nuk ka një dosje kriminale të hapur apo të mbyllur me urdhër të Edvin Ramës!
Të gjithë këta zyrtarë dhe politikanë majtas dhe djathtas, janë peng i dosjeve penale kriminale, që Edvin Kristaq Rama, me shumë zgjuarsi ua ka përgatitur prej 9 vitesh. Po ashtu edhe klientët e tij oligarkë dhe të gjitha grupet dhe organizatat kriminale të strukturuara dhe të mbështetura fuqishëm nga Rama, janë pengje të tij dhe i shërbejnë si qenë sulmi mbajtjes së pushtetit të tij kriminal, përndryshe përfundojnë në pranga dhe burgjeve. Ndërkohë që SHBA dhe Evropa e dinë shumë mirë këtë fakt dhe përsëri heshtin dhe e mbështesin!!
Përballë këtij realiteti kriminal shqiptarët janë të pashpresë dhe po ikin e po largohen nga sytë këmbët sa më parë dhe të shpëtojnë kokën.
Situata në Shqipëri është më e keqe se sa në Ukrainë!
I vetmi shpëtim për Shqipërinë, për lirinë, për demokracinë dhe për shqiptarët, sot është ose një ndërhyrje e fuqishme ndërkombëtare Amerikane dhe Evropiane, ose do të ketë gjakderdhje të madhe!

Shto koment

Denonco