Kryetari i PD-së, Lulzim Basha, ka nisur sot një takim me biznesin e vogël dhe të mesëm në Laprakë, njësinë administrative nr.11 në Tiranë, për problemet që i janë shkaktuar nga kriza e pandemisë.

 

LIVE/ Basha, takim me biznesin e vogël në Laprakë

Denonco