Nesër në mbrëmjë, e hënë, Çim Peka Live, në Syri Tv, do të startojë me temën ‘ Familja Trump në Sazan’ .

Kush po e josh me investime familjen e Donald Trump në jug të Shqipërisë?

Cili është roli i Richard Grenell dhe a kemi një përpjekje të Ramës për tu siguruar nga një administratë e re apo thjeshtë një investim në turizëm?

Për kë do të votojë Diaspora dhe a ndryshon qasja ndaj Shqipërisë me një administratë të re?

Richard Grenell rrëfehet për herë të parë pas rolit si investitor në Shqipëri.

 

Na ndiqni të hënën, në Syri TV, ora 20:45!

'Familja Trump në Sazan'/ Të hënën në Çim Peka Live në Syri Tv

Denonco