Komandanti i KFOR takon atë të NATO-s, flasin për sigurinë në Kosovë

Komandanti i KFOR takon atë të NATO-s, flasin për sigurinë në Kosovë

14:38, 10/08/2022

Komandanti i misionit të KFOR-it të udhëhequr nga NATO, gjeneralmajor Ferenc Kajari, priti në takim komandantin e Trupave Shpejtë të Dislokueshme të NATO-s në Greqi, gjenerallejtënant Sotirios Kostakoglu në Camp Film City.

Sipas njoftimit, Gjenerali Kajari shprehu vlerësimin e tij për përkushtimin dhe profesionalizmin e ushtarëve grekë në kuadër të KFOR-it.

Ai po ashtu e informoi për aktivitetet e KFOR-it dhe diskutoi për situatën e përgjithshme të sigurisë në Kosovë.

“Komandanti i misionit të KFOR-it të udhëhequr nga NATO, gjeneralmajor Ferenc Kajari priti në takim komandantin e Trupave Shpejtë të Dislokueshme të NATO-s në Greqi, gjenerallejtënant Sotirios Kostakoglu në Camp Film City, në Shtabin e KFOR-it në Prishtinë. Gjatë bisedimeve të tyre, komandanti i KFOR-it informoi për aktivitetet e KFOR-it dhe diskutoi për situatën e përgjithshme të sigurisë në Kosovë. Gjenerali Kajari shprehu vlerësimin e tij për përkushtimin dhe profesionalizmin e ushtarëve grekë në kuadër të KFOR-it”, thuhet në njoftim.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco