Situatë shqetësuese epidemiologjike në Ulqin

Situatë shqetësuese epidemiologjike në Ulqin

13:52, 05/10/2020

Situata epidemiologjike me covid 19 ne territorin e Komunës së Ulqinit është shumë shqetësuese.   

Koronavirusi së fundi ka prekur dhe puntorët e arsimit, policisë, shëndetësisë dhe sektorëve të tjerë. 

Andaj u bëhet thirje që të zbatohen masat  e Trupit Koordinues nacional dhe  Shtabit  te mbrojtjes dhe shpëtimit.   

Vendosja e maskave dhe distanca sociale duhet respektuar me përpikmëri.   

Pronarët e bareve dhe  restoranteve duhet ti përmbahen orarit të punës dhe rregullat e parapara.  
Duhen shmangur ceremonitë e kremteve dhe morteve   

Ndaj atyre  që nuk i zbatojnë rregullat  do të merren masa ndëshkuese .    

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco