Efektet e para të presidencës Trump: Rënie drastike në bursë për kompaninë e Soros

Efektet e para të presidencës Trump: Rënie drastike në bursë për kompaninë e Soros

02:17, 10/01/2017

Fitorja e Trump ka ndikuar drejtpërdrejt në rënien në bursë të kompanisë së financuar nga Soros.

“Glen Point Capital”, një prej fituesve më të mëdha të vitit të kaluar në bursën Europiane,  pas ngritjes prej gati 2 miliard $ në vitin 2016, ka humbur 4.1 për qind në vitin 2017, sipas një letre të investitorëve.

Fondi me qendër në Londër, e cila është e përqendruar në tregjet në zhvillim dhe ka ngritur para nga investitorët, duke përfshirë George Soros, ka arritur 1.8 miliard $ që nga fillimi i vitit 2017, për shkak të fitores së papritur të Trump.

 

 

 

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment