Grupi i gjakut mund të përcaktojë temperamentin e një gruaje: AB janë emocionale, zero pasionantë

Grupi i gjakut mund të përcaktojë temperamentin e një gruaje: AB janë emocionale, zero pasionantë

09:16, 18/01/2022

Japonezët dhe koreanët i përmbahen një teorie që lidh tiparet me grupin e gjakut të një personi. 

Është interesante se në Japoni, grupi i gjakut ende merret parasysh gjatë punësimit.

Temperamenti i një gruaje mund të përcaktohet edhe nga grupi i gjakut, ndaj kontrolloni se çfarë thotë grupi juaj i gjakut për ju.

Grupi zero i gjakut

Gratë me grupin zero të gjakut janë mjaft egoiste. 

Janë shumë xhelozë dhe të pasionuar në marrëdhëniet me meshkujt. 

Dominojnë gjithashtu personalitetet e forta. 

Ata përpiqen të kontrollojnë të zgjedhurit e tyre në gjithçka, kështu që do të jetë e vështirë për një burrë që përpiqet ta mashtrojë atë.

Këto gra bëhen shpejt indiferente ndaj partnerëve të qetë dhe të dobët. 

Vlen të theksohet se mes femrave të suksesshme, të biznesit dhe të famshmëve, dominojnë femrat me këtë grup gjaku.

Ata presin lumturi, kënaqësi dhe butësi nga burrat e tyre. 

Si bashkëshorte, ato sundojnë nga prapavija dhe shpesh dinë të marrin pjesë aktive në ndërtimin e karrierës së burrit të tyre. 

Si nëna, ato janë miqësore me fëmijët e tyre dhe ambiciet e tyre i arrijnë edhe përmes bashkëshortëve dhe fëmijëve.

Një grup gjaku A

Ky grup gjaku karakterizon femrat që karakterizohen nga durimi dhe qetësia. 

Shumë shpesh ata konsiderohen vetëmohues, të shoqërueshëm dhe shumë të disiplinuar. 

Këto gra vlerësojnë rregullsinë dhe rehatinë dhe gjithmonë përpiqen për zgjidhjen e problemeve pa konflikte.

Megjithatë, ata janë gjithashtu shumë kokëfortë dhe ndonjëherë nervozë. 

Ata shpesh e shohin veten si vartës. 

Ata janë shumë të turpshëm në marrëdhëniet e dashurisë, por respektojnë partnerin dhe cilësitë e tij.

Megjithatë, për shkak të natyrës së tyre emocionale dhe të ndjeshme, ata do të zbulojnë ndjenjat e tyre vetëm kur të jenë plotësisht të sigurt se nuk do të mashtrohen dhe lëndohen. 

Si bashkëshorte ato janë ideale.

Gjithashtu, një grua e grupit të gjakut A është një nënë që kujdeset dhe mbështet fëmijët e saj, por edhe kërkon shumë prej tyre.

Grupi B i gjakut

Gratë me grup gjaku B karakterizohen nga fleksibiliteti i karakterit.

Ata e tolerojnë shumë mirë vetminë, por në një grup të madh ndihen si peshku në ujë. 

Ndryshe nga dy grupet e para të gjakut, atyre nuk u pëlqen të jenë udhëheqës apo vartës.

 Megjithatë, ata dinë të përfitojnë shumë mirë nga situata të ndryshme, duke ruajtur pavarësinë e tyre.

Gra të tilla shkojnë mjaft mirë në shoqëri. Ata e duan flirtin, ndaj nuk duhet të habiteni nga fakti që ata kanë shumë miq të seksit të kundërt. 

Në dashuri ata presin butësi dhe kënaqësi, lumturi dhe besnikëri, si dhe vëmendjen e vazhdueshme të partnerit.

Në lidhjet e dashurisë ata duken paksa kërkues dhe të paprekshëm, gjë që e bën më të vështirë vendosjen e martesës. 

Meqë ra fjala, kur martohen dhe bëhen nëna, janë shumë besnike dhe të përkushtuara.

Grupi i gjakut AB

Përfaqësuesit e këtij grupi gjaku janë shumë të ndjeshëm dhe të ekuilibruar. 

Ata janë me takt, të sjellshëm dhe të ndershëm. 

Duke vepruar kështu, këto gra e kanë shumë të vështirë të marrin ndonjë vendim: ato fjalë për fjalë janë të copëtuara nga dyshimet dhe konfliktet e brendshme. 

Gra të tilla shpesh janë të dashura.

Ata janë shumë të sinqertë në marrëdhëniet e dashurisë. 

Ata i adhurojnë edhe meshkujt me shpirt aventurier, megjithatë dashurinë e shijojnë vetëm për aq kohë sa i lejojnë të mbeten mistik. 

Si nëna janë shumë të buta me fëmijët e tyre, janë të buta dhe nuk janë kërkuese.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco