Tri kërkesat 'urgjente' (djallëzore) të Edi Ramës!

Tri kërkesat 'urgjente' (djallëzore) të Edi Ramës!

Nga Fadil Maloku - 28/09/2023

Është shumë e çuditshme se si ky njeri, PRANON me kaq lehtësi të bëhet zëdhënës i interesave të Serbisë!? 

(Përmes metodës së Analizës së Përmbajtjes, ad hoc i "kapa" tri kërkesa të tija absurde, në Konferencën që sapo mbajti me mediet shqiptare)

1. kërkoj që Serbia të mos konsiderohet si agresore (lexo; përgjegjëse direkte!), kur në ndërkohë edhe diplomat, po edhe politikan të shquar evropian sulmin në Kosovë e identifikuan si akt terrorist dhe me "adresë" të Serbisë;

2. kërkoj që NATO të marrë kontrollin e 4 komunave veriore të Kosovës, edhe pse Policia e Kosovës u dëshmua e denjë për sigurinë dhe stabilitetin e vendit. Që pa asnjë mëdyshje, i bie të përligjet ndarja e Kosovës...!?

3. kërkoj sërish (në këto momente tensionimi!?) një Konferencë të dëmshme për reduktimin e sovranitetit të shtetësisë së arritur me gjitha ato sakrifica...

Tani gjykone, Ju miq se përse i bën ai këto deklarime...

© SYRI.net

Lexo edhe

Komentet

Shto koment

Denonco