Votimi për largimin e kryetarëve në veri, KQZ mblidhet sot për procedurat e anëtarët e Këshillave të vendvotimeve

Votimi për largimin e kryetarëve në veri, KQZ mblidhet sot për procedurat e anëtarët e Këshillave të vendvotimeve

11:18, 13/04/2024

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mblidhet sot, lidhur me procesin e votimit për apo kundër largimit të kryetarëve në katër komunat veriore, Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut.

Në rend dite janë shqyrtimi dhe miratimi i Procedurave të votimit dhe numërimit, shqyrtimi dhe miratimi i Formave Zgjedhore dhe shqyrtimi dhe miratimi i anëtarëve të Këshillave të vendvotimeve.

Mbledhja do të mbahet në orën 11:00.

Rendi i plotë i ditës:

Hyrje: z.Kreshnik Radoniqi, Kryesues i mbledhjes së KQZ-së

2. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit Nr. 22/2024

3. Raport i Këshillave të KQZ

3.1.Këshilli për Operacione Zgjedhore

1. Shqyrtimi dhe miratimi i Procedurave të votimit dhe numërimit, për procesin e

votimit për apo kundër largimit të kryetarëve të komunave Leposaviq, Zubin Potok,

Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut;

2. Shqyrtimi dhe miratimi i Formave Zgjedhore, për procesin e votimit për apo kundër

largimit të kryetarëve të komunave Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e

Veriut;

3. Shqyrtimi dhe miratimi i anëtarëve të Këshillave të Vendvotimeve, për procesin e

votimit për apo kundër largimit të kryetarëve të komunave Leposaviq, Zubin Potok,

Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut;

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco