Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

09:23, 21/02/2024

Kryesia e Kuvendit të Kosovës sot do të mbajë takimin e radhës. Sipas njoftimit zyrtar, në rend dite janë pikat e papërfunduara nga seancat e mbajtura më 8 dhe 14 shkurt 2024, si dhe do të caktohet edhe rendi i ditës për seancën plenare të radhës.

Ky takim i kryesisë së Kuvendit do të zhvillohet nga ora 13:00.

Rendi i ditës

Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mëparshme të Kryesisë së Kuvendit,
Pikat e papërfunduara nga Seanca plenare, e mbajtur më 8 dhe 14 shkurt 2024:
Shqyrtimi i Projekt-rezolutës për adresimin e çështjes së emigrimit të qytetarëve nga Republika e Kosovës,
Votimi në lexim të dytë i Projekt Kodit doganor dhe të akcizave, nr. 08/L-247,
Votimi në lexim të dytë i Projektligjit nr. 08/L-211 për Verëra,
Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-243 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.06/L–037 për metrologji,
Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-186 për rregullat e trafikut rrugor,
Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-212 për shëndetin riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor,
Votimi në parim i Projektligjit nr.08/L-207 për tekstet shkollore,
Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-262 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që përmbajnë procedura të veçanta administrative dhe harmonizimin e tyre me Ligjin nr.05/L-031 për procedurën e përgjithshme administrative faza e dytë,
Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-265 për regjistrin e pronarëve përfitues,
Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-264 për rininë,
Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-268 për shpronësimin e pronës së paluajtshme,
Shqyrtimi i parë Projektligjit nr.08/L-272 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.06/L-010 për Noterinë, i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin nr.08/L-149,
Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-266 për gjendjen civile,
Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-267 për letërnjoftimin,
Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-269 për kontrollin e kufirit shtetëror,
Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-274 për Shërbimet Private të Sigurisë,
Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-282 për statusin, qëndrimin e përkohshëm dhe kalimin transit të forcave të huaja të armatosura në territorin e Republikës së Kosovës,
Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-286 për shtetësinë e Kosovës,
Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-287 për Këshillin e Sigurisë së Kosovës,
Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-275 për rrugët,
Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-278 për faturat e kulturave bujqësore dhe fletëmagazinave,
Votimi i Programit Kombëtar të Shkencës 2023/2028,
Shqyrtimi i Projekt-Deklaratës për raportet e Republikës së Kosovës me Shtetet e Bashkuara të Amerikës,
Shqyrtimi i Raportit vjetor të Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës për vitin 2022,
Shqyrtimi i Raportit vjetor për gjendjen e mjedisit në Kosovë për vitin 2022,
Shqyrtimi i Projektrezolutës për vlerësimin e punës së Zyrës së Rregullatorit të Energjisë për vitin 2022,
Shqyrtimi i Raportit me rekomandime nga mbikëqyrja e zbatimit të Ligjit nr.02/L-65 Civil Kundër Shpifjes dhe Fyerjes,
Shqyrtimi i Rekomandimeve nga mbikëqyrja e zbatimit të Ligjit nr.2003/5 për farërat,
Shqyrtimi i Rekomandimeve nga mbikëqyrja e zbatimit të Ligjit nr.04/L-114 për pasurimin e miellit,
Shqyrtimi i Rekomandimeve për Raportin e auditimit të performancës “Të hyrat nga qiraja në Agjencinë Kosovare të Privatizimit për periudhën 2012 – 2021”.

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco