Ai nuk ka ndryshuar, por ndjenjat e tij po, zbuloni kuptimet e sjelljes së tij

Ai nuk ka ndryshuar, por ndjenjat e tij po, zbuloni kuptimet e sjelljes së tij

13:38, 04/10/2022

Është e dhembshme të pyesësh nëse partneri po i humb ndjenjat apo jo.
Askush nuk dëshiron të imagjinojë një të ardhme pa dikë që e do.
Kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme që të përpiqeni dhe të komunikoni herët në mënyrë që të mos arrini në pikën për të mos pasur një të ardhme së bashku.

Sjelljet dhe veprimet e partnerëve që po humbasin interesin janë delikate dhe ndonjëherë mund të duken edhe “normale” në disa marrëdhënie.

Nëse mendoni se partneri juaj po largohet nga dashuria me ju ose me marrëdhënien tuaj, mbani parasysh këto shenja delikate dhe sigurohuni që t’i kapni ato mjaft herët, në mënyrë që të ketë një shans më të mirë për të qëndruar së bashku.

•Ai nuk pyet për ditën tuaj
Kjo thjesht tregon një mungesë të përgjithshme interesi për çdo gjë që bëni në ditët tuaja.
Nëse ata nuk pyesin për ditën tuaj, mund të jetë gjithashtu një shenjë se ajo nuk është vërtet e rëndësishme për ta.

•Ai refuzon të diskutojë atë që po e shqetëson
Ata nuk duan të flasin për atë që i shqetëson sepse mund t’i bëjë të ndihen të parehatshëm.
Cila është zgjidhja më e mirë për shqetësimin? Shmangia.
Ata nuk duan të diskutojnë asgjë që mund të sjellë ndjenja shqetësimi.

•Ai sillet në siklet me çiftet e tjera që janë të lumtur
Ndërkohë që çiftet e tjera mund të mbajnë duart ose të kenë krahët rreth njëri-tjetrit, partneri juaj mund të duket i shqetësuar ose i mërzitur në shoqërinë e tyre.
Mund të jetë e sikletshme që të dy të jeni pranë çifteve “të lumtur”.
Mos prisni derisa të jetë shumë vonë.

•Ai nuk kujdeset për pamjen e jashtme
Kur njëri partner heq dorë nga pamja e tij dhe nuk bën përpjekje për t’u rruar apo pastruar, ai partner nuk tregon shqetësim se tjetri nuk e sheh atë tërheqës.
Mospastrimi për një natë në qytet ose për të dalë me miqtë mund të tregojë një shmangie të plotë të intimitetit.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco