Thashethemet janë ushqimi i shpirtit të tyre: Katër shenja të Zodiakut që e kanë mendjen vetëm tek llafet

Thashethemet janë ushqimi i shpirtit të tyre: Katër shenja të Zodiakut që e kanë mendjen vetëm tek llafet

17:14, 27/11/2021

Të lindurit në këto shenja pëlqejnë të dëgjojnë thashetheme, madje më shumë pëlqejnë të bëhen thashethemexhinj

Ne të gjithë e kemi atë pjesë brenda nesh: “Vetëm të ta them se çfarë dëgjova, nuk është thashetheme, por thjesht t’jua them…”

Megjithatë, ka shenja që janë kampione në thashetheme dhe ato janë: Binjakët, Luani, Shigjetari, Virgjëresha.

Binjakët janë të lindur për thashetheme

Për binjakët komunikimi është shumë i rëndësishëm dhe i theksuar, ndaj nuk u vëmë faj atyre, por juve që shkoni dhe u thoni një sekret. Nuk e bëjnë nga dashakeqësia, por flasin aq shumë saqë nuk i filtrojnë informacionet që japin. Ata e dinë saktësisht se si ta fitojë besimin tuaj, duke ju bindur që t’i zbuloni të gjitha informacionet që kërkojnë, ndërsa në të njëjtën kohë ju sigurojnë se askush nuk do të mësojë asgjë.

Binjakët tërhiqen nga hijet e fshehura pas shtirjes dhe gënjeshtrave. Megjithatë dinë të mbulojnë gjurmët e tyre. Dominimi i një binjaku në thashetheme është një “karizëm” unik që ai duhet të menaxhojë me përgjegjësi.

Luanët janë mjeshtër të shkathtë të thashethemeve

Luanët duan dhe dinë t’i theksojnë disa gjëra me një zë autoritar dhe dinë gjithashtu të mbledhin rreth vetes ekipin e tyre të njerëzve dhe të bëjnë thashetheme, por ato thashetheme transmetohen edhe nga përkrahësit e tyre.

Me mjaft mjeshtëri tregojnë thashetheme. Luanët janë njerëz me shumë talent dhe thashethemet janë një nga argëtimet e tyre më të preferuara. Gjithashtu, nuk është e çuditshme që ata të përdorin reputacionin dhe fuqinë e tyre në avantazhin e tyre me thashetheme fjalë për fjalë, për të eliminuar dikë nga pushteti.

Shigjetarët janë kampionët të thonë gjithmonë atë që nuk duhetDuke qenë se ata lënë përshtypjen e një personi konfidencial, njerëzit u afrohen vetë Shigjetarëve dhe ua tregojnë sekretet e tyre. Megjithatë, problemi lind kur Shigjetari, si zakonisht, nxjerr disa informacione pa menduar fare se kush është aty, dhe çfarë thotë.

Shigjetari jep informacione krejtësisht pa vetëdije, pra kështu fillojnë thashethemet nga goja e tij. Më pas fillon ta brejë ndërgjegjja kur e kupton atë që ka thënë, por edhe më pas, për t’u justifikuar, sërish flet. Ndërsa qëllimet e tyre nuk do të jenë të këqija, është një zakon që ata thjesht nuk mund ta kontrollojnë.

Virgjëresha

Virgjëresha, vazhdimisht gjykon gjithçka. Mos u shqetësoni për të tjerët, por për veten. Askush nuk është perfekt, sa ju, nëse i ulni njerëzit e tjerë disa herë në heshtje, ata do të kenë shumë më shumë gjasa që t’ju prishin përditshmërinë tuaj.

Virgjëreshat janë shumë të interesuara për jetën e të tjerëve dhe, do të përpiqen të zbulojnë çdo thashetheme. Ndonjëherë ato mund të jenë egoiste dhe do t’ju ndihmojnë vetëm nëse luani sipas rregullave të tyre. Nëse përpiqeni t’i rezistoni, ato do të hakmerren duke zbuluar të gjitha sekretet tuaja, madje edhe ato serioze.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco