Zgjerohet rrezja e ndalim fluturimit mbi shtëpinë e Joe Biden

Zgjerohet rrezja e ndalim fluturimit mbi shtëpinë e Joe Biden

10:10, 07/11/2020

Kufizimet e përkohshme të fluturimit janë zgjeruar deri edhe mbi shtëpinë e Joe Biden në Wilmington, Delaware.

Ka pasur një rreze prej një milje kufizim të përkohshëm të fluturimit rreth shtëpisë së Biden që kur ai u u kandidua nga Demokratët, me kërkesë të Shërbimit Sekret.

Por më 4 nëntor ajo rreze u zgjerua në tre milje dhe të premten urdhri zgjati afatin deri të paktën më 11 nëntor.

Shkelësit përballen me 12 muaj burg federal ose gjobë deri në 100,000 dollarë, përveçse iu pezullohet ose revokohet licenca e pilotit.

Kufizimet e fluturimit ndoshta nuk duhet të shihen si parashikuese të ndonjë rezultati, pasi është normale të merren masa paraprake rreth figurave të profilit të lartë politik.

Sidoqoftë, detajet e sigurisë për një president në zgjedhje do të ishin sigurisht më të mëdha në madhësi dhe fushëveprim - kështu që nëse Biden e fiton atë status, mund të pritet që mburoja rreth tij të rritet.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco