Tatimet, njoftim me rëndësi për datën 16 dhjetor

Tatimet, njoftim me rëndësi për datën 16 dhjetor

13:16, 12/12/2019

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka bërë një njoftim me rëndësi sot se, për deklarimin dhe pagesën e taksave kombëtare për periudhën tatimore nëntor 2019, ka caktuar datën 16 dhjetor, pasi data 15 i bie ditë pushimi.

Data 16 dhjetor është gjithashtu edhe afati i fundit i deklarimit dhe pagesës së rentës minerare për periudhën tatimore nëntor 2019.

Tatimet njoftuan se pPër çdo paqartësi në përmbushjen e këtij detyrimi ligjor, qytetarët t'i drejtohen për informacion, sporteleve të Shërbimit të Tatimpaguesve.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco