Publikohen tarifat e reja për shërbimet në dogana

Publikohen tarifat e reja për shërbimet në dogana

14:16, 19/10/2019

U publikua në Fletoren e fundit Zyrtare, udhëzimi i datës 1 korrik 2019 i Ministrisë së Financave për përcaktimin e tarifave për kryerjen e shërbimeve të veçanta dhe administrin e tyre nga autoritetet doganore.

Tarifa e shërbimit për ngarkim-shkarkimin e kamionëve për kontroll të plotë fizik do të jetë 5 mijë lekë, ndërsa ajo e peshimit do jetë 700 lekë për kamionë dhe fugon deri 10 tonë dhe 1 mije lekë për mjetet mbi këtë tonazh.

Image

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco