Kursi zyrtar i këmbimit valutor, 12 korrik 2018

Kursi zyrtar i këmbimit valutor, 12 korrik 2018

07:12, 12/07/2018

Banka e Shqipërisë llogarit dhe publikon kursin zyrtar të këmbimit. Ky kurs është një nivel referencë (i vetëm), i cili mund të përdoret nga të interesuarit për qëllime tregtuese, vlerësuese, krahasuese dhe statistikore.

Image
 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment