LIVE/ Basha takim me demokratët e Elbasanit, Librazhdit, Cerrikut dhe Gramshit

 

 

LIVE/ Basha takim me demokratët e Elbasanit, Librazhdit, Cerrikut dhe Gramshit

Denonco