Kriza politike dhe Coronavirusi ne Kosove? Ne lidhje skype Lutfi Haziri, N/kryetar i LDK-se

SYRI TV LIVE/ Kriza politike dhe koronavirusi në Kosovë? Në lidhje skype Lutfi Haziri, N/kryetar i LDK-së

Denonco