19 ide reklamash që morën vëmendjen e njerëzve

19 ide reklamash që morën vëmendjen e njerëzve

15:37, 16/11/2020
A+ Aa A-

Reklamimi është një hap thelbësor për të shitur një produkt ose shërbim. 

Ngjallja e kuriozitetit dhe tërheqja e vëmendjes së publikut është thelbësore, dhe këto marka duket se kanë arritur të tërheqin vëmendjen. 

Ata krijuan reklama aq të mençura sa jemi të sigurt se kishte ekspertë pas këtyre ideve të shkëlqyera.

Bright Side mblodhi disa shembuj të fushatave reklamuese ku krijimtaria dhe origjinaliteti janë mbret dhe mbretëreshë.

1. Reklamë e produkteve për flokët e drejtë

Image

2. "Dhëmbë të shëndetshëm"

Image

3. "Asgjë tjetër nuk ka rëndësi"

Image

4. "Hedhja e mbeturinave thotë shumë për ju."

Image

5. "Shërbime të tjera / DHL"

Image

6. "Klubi i Golfit Spartan"

Image

7. "Dritë"

Image

8. "Përdorni energjinë elektrike me mençuri"

Image

9. Një kafene në një autobus

Image

10. Krishtlindjet në Mercedes-Benz

Image

11. "Hapur natën"

Image

12. "E nesërmja fillon sonte"

Image

 

 

13. "Për ata që jetojnë në kafe"

Image

14. "Për ju, është vetëm një hendek i vogël ..."

Image

15. "Sa herë që autobusi ndalet, një kafshë e rrezikuar zhduket."

Image

16. Një tortë me madhësinë e një ndërtese të gjatë nuk ishte problem për Royal Baking Powder.

Image

17. "Planet apo plastik?"

Image

18. "Kriza e moshës së mesme / kriza e mesnatës"

Image

 

Burimi: Bright Side 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco