Pas këtyre 31 citateve marrëdhënia juaj me shkollën mund të rregullohet

Pas këtyre 31 citateve marrëdhënia juaj me shkollën mund të rregullohet

12:44, 17/09/2020

Fillimet janë të vështira, por kur janë të mbara, thuhet se janë gjysma e punës!!

Shkolla ka filluar për të gjithë dhe sigurisht motivimi ndonjëherë nuk është në dorën tonë. 

Më poshtë, janë 31 citate nga personazhe të njohur, të cilët kanë thënë fjalën e tyre për shkollën:

Për të vendosur një lidhje me shkollën:

"Shkolla është një ndërtesë e cila ka katër mure dhe të nesërmen brenda." —Lon Watters

"Arsimi është çelësi për zhbllokimin e botës, një pasaportë për lirinë." —Opra winfrey

"Ju mund të mësoni diçka çdo ditë nëse i kushtoni vëmendje." —Ray LeBlond

"Le të kujtojmë që: Një libër, një stilolaps, një fëmijë dhe një mësues mund të ndryshojnë botën." —Malala Yousafzai

"Filozofia e klasës së shkollës në një gjeneratë do të jetë filozofia e qeverisë në tjetrën". —Abraham Lincoln

"Të mësuarit nuk bëhet kurrë pa gabime dhe humbje." —Vladimir Lenin

"Mendja nuk është një enë për t'u mbushur por një zjarr për t'u ndezur." —Plutarku

“Ai që bën një pyetje është budalla, ai që nuk bën një pyetje mbetet budalla përgjithmonë. ” - Proverb kinez

Motivimi për orën 8 të mëngjesit:

“Fuqia nuk ju është dhënë. Duhet ta marrësh. ” —Beyoncé Knowles Carter

"Një arsimim i mirë është themeli për një të ardhme më të mirë." —Elizabeth Warren

"Nuk duhet të jesh i shkëlqyeshëm për të filluar, por duhet të fillosh të jesh i mrekullueshëm." —Zig Ziglar

"Ju duhet të ngriheni çdo mëngjes me vendosmëri nëse do të shkoni në shtrat me kënaqësi." - George Lorimer

“Unë nuk jam duke shkuar në shkollë vetëm për akademikët por dua të jem pranë njerëzve që janë të apasionuar pas mësimit. ” —Emma Watson

“Nëse doni ylberin, duhet ta duroni shiun." —Dolly Parton

"Gjithçka është një proces mësimi: Sa herë që bie përmbys, thjesht ju mëson të ngriheni herën tjetër." - Joel Edgerton

"Qëllimi i tërë i arsimit është t'i kthej pasqyrat në dritare". —Sydney J. Harris

“Nëse nuk shkon pas asaj që dëshiron, nuk do ta kesh kurrë. Nëse nuk pyet, përgjigjja është gjithmonë jo. Nëse nuk shkon përpara, je gjithmonë në të njëjtin vend. ” —Nora Roberts

"I vetmi ndryshim midis suksesit dhe dështimit është aftësia për të ndërmarrë veprime." —Alexander Graham Bell

Nëse jeni i shqetësuar për të ardhmen:

"E ardhmja u përket atyre që besojnë në bukurinë e ëndrrave të tyre." —Eleanor Roosevelt

"Kur fuqizojmë vajzat e uritura për arsimim, ne kultivojmë gra që janë të guximshme të bëjnë ndryshime brenda komuniteteve të tyre dhe globalisht." —Meghan Markle

“Bëni më të mirën që mundeni derisa të dini më mirë. Atëherë kur të dini më mirë, bëni më mirë ”. —Maya Angelou

"Dituria do t'ju sjellë mundësinë për të bërë një ndryshim." - Claire Fagin

"Besoni se mundeni dhe ja ku jeni në gjysmë të rrugës ". - Theodore Roosevelt

“Arsimi nuk ka të bëjë vetëm me shkuarjen në shkollë dhe marrjen e një diplome. Ka të bëjë me zgjerimin e njohurive tuaja dhe thithjen e së vërtetës .

 

Nëse jeni plotësisht të stresuar:

"Mos u mundo aq shumë për t'u përshtatur dhe sigurisht mos u përpiq shumë për të qenë i ndryshëm ... thjesht përpiqu të jesh ti." —Zendaya
"Eksperti për çdo gjë ishte dikur fillestar." —Helen Hayes
"Je perfekt, kur je rehat të jesh vetvetja." —Ansel Elgort
"Ajo gjithmonë duket e pamundur derisa është bërë." —Nelson Mandela
"Asgjë nuk është e pamundur. Vetë fjala thotë: 'Unë jam e mundur'. — —Audrey Hepburn
"Nëse njerëzit nuk do të bënin gjëra pa kuptim, asgjë inteligjente nuk do të bëhej kurrë." —Ludëig Wittgenstein
“Guximi nuk bërtet gjithmonë. Ndonjëherë, guximi është zëri i qetë në fund të ditës që thotë, 'Do të provoj përsëri nesër.' "- Mary Anne Radmache

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco