Gjinekologu humorist: Ato që ka vënë në derë, të bëjnë t’ia plasësh së qeshuri

Gjinekologu humorist: Ato që ka vënë në derë, të bëjnë t’ia plasësh së qeshuri

20:18, 08/04/2019

Një gjinekolog në Amerikë ka ndjerë nevojë që në derë të ordinancës të vë një letër me pyetjet më të shpeshta dhe përgjigjet e dhëna, në mënyrë që t’u shmanget bisedave me pacientet dhe partnerët e tyre.

Ja disa prej tyre:

Duket se porosia e tij është e qartë – Kthjellësia dhe disponimi i mirë janë më të rëndësishmet në shtatzëni.

A duhet të kem bebe pas 35?

– Jo, mjaft i keni 35 fëmijë.

Jam në muajin e dytë të shtatzënisë. Kur bebja ime do të lëvizë?

– Nëse keni fat, sapo ta kryejë kolegjin. (Në pyetje është loja me fjalët, në anglisht “move” do të thotë edhe të zhvendosesh, të shpërngulesh).

Cila është metoda më e mirë për përcaktimin e gjinisë së fëmijës?

– Lindja.

Instruktoja ime e shkollës për shtatzëna thotë se gjatë lindjes nuk ndjen dhembje, por shtypje. A e ka mirë?

– Po! Sikur kur themi për tornadon se është rrymim i ajrit.

A ka arsye për të cilën duhet të marr pjesë në lindjen e bashëshortes?

– Jo, pos nëse nuk e di se çka do të thotë fjala “alimentacion”.

A duhet t’i shmangem ndonjë gjëje deri sa përmirësohem pas lindjes?

– Po, shtazaninë.

Bebja jonë ka lindur javën e kaluar. Kur gruaja ime do të ndjehet e të sillet përsëri normalisht?

– Kur të regjistrohet në fakultet.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco