IKMT-ja ka njoftuar se sot do të shembë disa banesa në Unazën e Re dhe banoret e segmentit që mbeten pa strehë, janë hedhur në protestë duke kërkuar kompensim nga shteti. Në orën 7:00, ata ishin mbledhur grupe grupe në pritje të fadromave.

VIDEO/ Protestë tek Unaza e Re, IKMT ka njoftuar shembjen e banesave

Denonco