LIVE nga New Jersey, PD nis organizimin e saj në SHBA dhe tur dëgjese me diasporën. Deputetet e PD, Oerd Bylykbashi dhe Belind Kellici, takim me diasporën shqiptare.

LIVE nga New Jersey/ Deputetët e PD, Oerd Bylykbashi dhe Belind Këlliçi, takim me diasporën shqiptare

Denonco