Ka filluar me përplasje të dhunshme protesta e mbrëmjes në Tiranë.

Policia ka nisur të ushtrojë dhunë ndaj qytetarëve, ndërkohë që autobotë me ujë janë lëshuar ndaj tyre. Protestuesit kanë lëshuar thirrje Rama ik.

Me emrin e Klodianit në gojë, protestuesit po përleshen me polici

LIVE/ Protestuesit përleshen me policinë në Tiranë, lëshohet gazlotsjellë dhe ujë

Denonco