Gazetari Basir Çollaku në Çim Peka ka folur komentuar ndër të tjera se se çfarë po ndodh në Policinë e Shtetit dhe pse personazhe si polici që vrau Klodian Rashën, janë pjesë e policisë së ndërtuar nga qeveria Rama.

‘Oficeri që e ka bërë këtë krim ka qenë të qarkullimi dhe më pas ka ardhur te ‘Shqiponjat;

Janë 200-300 , nuk mund të them me saktësi e numrin efektivë që kanë një lloj ekstremizmi, jo profesionalizmi dhe që i mbajnë larg oficerët e vjetër të karrierër, që rrinë mban larg

Kjo mënyrë rekrutimi po krijon një politik në polici që po degradon në sjellje të tillë,

Njëri, që duhet të kishte përgjegjësi, siç është Drejtori i Përgjithshëm i Policis, ose siç unë e quaj ‘Taksisti i Balilit’ që ka përgjegjësi për menaxhimin e situatës, ky hesht.

Kushdo që shkon te ky person në ministri kthehet pas .

Mos harrojmë që kemi edhe ngjarje të mëhershme si EMS Katcher,

Pra kemi një ishull të ri policor që po sillet ndryshe nga pjesa tjetër.’

 

Çollaku në Çim Peka Live: Rama ka rekrutuar 200-300 policë ekstremistë që i përdor

Denonco