7 shenja që tregojnë se ju dhe partneri juaj po bëheni të huaj

7 shenja që tregojnë se ju dhe partneri juaj po bëheni të huaj

15:23, 26/11/2020

Ju me siguri e keni dëgjuar termin "krizë 7-vjeçare", që i referohet pikës kur çiftet pushojnë së ndjeri të lumtur si dikur në një martesë. 

Sidoqoftë, sipas statistikave të divorcit, kjo "zonë rreziku" në të vërtetë ndodh diku midis 5 dhe 8 viteve. 

Një nga arsyet më të mëdha është rritja e ngadaltë, por e qëndrueshme, e ndarë nga partnerët, e cila ndikohet kryesisht nga të qenit në gjendje të keqe dhe mungesa e përpjekjes.

Bright Side shikoi më thellë në atë që i bën çiftet të humbin kontaktin me njëri-tjetrin dhe vendosi 7 flamuj të kuq që ju dhe partneri juaj nuk duhet t'i injoroni.

 1.Shpesh habiteni nga partneri juaj, por jo në një mënyrë të mirë.

Image
 
2. Ju nuk luftoni më.

Image

3. Ju nuk mund të përmendni një koleg që partneri juaj e urren

Image

4. Ju nuk jeni të ngazëllyer për të ndarë lajme të mira me të.

Image

5. Heshtjet tuaja nuk janë më komode.

Image

6. Vini re veten duke shmangur kontaktin me sy.

Image

7. Thjesht nuk të intereson më.

Image

 

Burimi: Bright Side 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco