Turneu i përfaqësueseve rajonale/ Njihuni me kalendarin e ndeshjeve për moshat U-13, U-14 & U-15

Turneu i përfaqësueseve rajonale/ Njihuni me kalendarin e ndeshjeve për moshat U-13, U-14 & U-15

13:53, 05/12/2021

Do të nisë nga kjo javë turneu i ekipeve përfaqësuese rajonale për moshat U-13, U-14 dhe U-15. Ky turne ka si qëllim evidentimin e elementëve të rinj që aktivizohen në kampionatet rajonale të FSHF-së dhe vëzhgimi i mëtejshëm i tyre nga stafi i ekipeve Kombëtare, për të përzgjedhur më tej futbollistët e rinj të ekipeve kombëtare të moshave. Ky turne është fryt i një pune disa mujore, ku trajnerë dhe specialistë të ekipeve kombëtare ndjekin nga afër stërvitjet dhe seleksionimet e ekipeve rajonale, ku bëhet edhe përzgjedhja e talenteve të reja që marrin pjesë në këtë turne që zhvillohet dy herë në vit.

Në këtë turne do të marrin pjesë ekipet përfaqësuese rajonale të këtyre tre grup-moshave nga Tirana, Durrësi, Fieri, Shkodra, Elbasani, Korça, Lezha dhe Gjirokastra.

Ndeshjet e grupeve do të nisin nga e hëna e 6 dhjetorit, ndërsa finalet që do të përcaktojnë fituesin e secilës grup-moshë do të zhvillohen në datat 15 dhe 16 dhjetor në stadiumet “Selman Stërmasi” ose “Elbasan Arena” ose Qendrën e Ekipeve Kombëtare, Kamëz.

Në bazë të rregullores së këtij aktiviteti, kohëzgjatja e çdo ndeshjeje do të jetë; për moshën U-13 me 2 pjesë nga 30 minuta; për moshën U-14 me 2 pjesë nga 35 minuta; për moshën U-15 me 2 pjesë nga 40 minuta. Në rast barazimi nuk do të aplikohet koha shtesë, por goditjet e 11-metërshave që do të pëcaktojnë edhe fituesin e çiftit. Ndeshjet e fazës së grupeve do të zhvillohen në Tiranë dhe Fier (Qendra Ekipeve Kombëtare në Kamëz dhe aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu”).

 

Turneu i ekipeve përfaqësuese rajonale për moshat U-15, U-14 & U-13

 

Kalendari i ndeshjeve:

 

U-14 dt.2009: Tiranë, Durrës, Shkodër, Lezhë

 

Dt.06.12.2021 (E Hënë)

 

Tirana – Lezha

 

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare”, Kamëz                                                                        Mosha U-14, ora 10:30

 

Durrës – Shkodër

 

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare”, Kamëz                                                                         Mosha U-14, ora 10:30

 

Ndeshja finale dhe ndeshja për vendin e 3-të & të 4-t

 

Fituesit e çifteve 1 dhe 2

 

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare”, Kamëz                                                                          Mosha U-14, ora: 12:00

 

Humbësit e çifteve 1 dhe 2

 

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare”, Kamëz                                                                         Mosha U-14, ora: 12:00

 

U-14 dt.2009: Fier, Elbasan, Korça, Gjirokastër

 

Dt.07.12.2021 (E Martë)

 

Fieri – Gjirokastër

 

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                            Mosha U-14, ora: 11:00

 

Korça – Elbasani

 

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                            Mosha U-14, ora: 11:00

 

 

 

Ndeshja finale dhe ndeshja për vendin e 3-të & të 4-t

Fituesit e çifteve 1 dhe 2

 

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                           Mosha U-14, ora: 11:00 

 

Humbësit e çifteve 1 dhe 2

 

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                           Mosha U-14, ora: 11:00

 

 

U-15 dt.2008: Tiranë, Durrës, Shkodër, Lezhë

 

Dt.08.12.2021 (E Mërkurë)

 

Tirana – Lezha

 

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare” Kamëz                                                                            Mosha U-15, ora: 10:30

 

 

Durrës – Shkodër

 

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare” Kamëz                                                                            Mosha U-15 ora: 10:30

 

 

Ndeshja finale dhe ndeshja për vendin e 3-të & të 4-t

 

 

Fituesit e çifteve 1 dhe 2

 

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare”, Kamëz                                                                             Mosha U-15, ora: 12:00

 

 

Humbësit e çifteve 1 dhe 2

 

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare”, Kamëz                                                                            Mosha U-15, ora: 12:00

 

 

 

 

 

U-15 dt.2008: Fier, Elbasan, Korça, Gjirokastër

 

Dt.09.12.2021 (E Enjte)

 

Fieri – Gjirokastër

 

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                               Mosha U-15, ora 11:00

 

Korça – Elbasani

 

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                               Mosha U-15, ora 11:00

 

Ndeshja finale dhe ndeshja për vendin e 3-të & të 4-t

Fituesit e çifteve 1 dhe 2

 

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                             Mosha U-15, ora 12:30 

 

Humbësit e çifteve 1 dhe 2

 

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                             Mosha U-15, ora 12:30

 

U-13 dt.2010: Fier, Elbasan, Korça, Gjirokastër

Dt.13.12.2021 (E Hënë)

 

Tirana – Lezha

 

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare” Kamëz                                                                            Mosha U-13, ora 10:30

 

Durrës – Shkodër

 

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare” Kamëz                                                                           Mosha U-13, ora 10:30

 

 

 

Ndeshja finale dhe ndeshja për vendin e 3-të & të 4-t

Fituesit e çifteve 1 dhe 2

 

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare”, Kamëz                                                                         Mosha U-13, ora: 12:00

 

Humbësit e çifteve 1 dhe 2

 

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare”, Kamëz                                                                         Mosha U-13, ora: 12:00

 

U-13 dt.2010: Tiranë, Durrës, Shkodër, Lezhë

Dt.14.12.2021 (E Martë)

 

Fieri – Gjirokastër

 

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                        Mosha U-13, ora 11:00

 

Korça – Elbasani

 

Aneksi i stadiumit “Loni Papuciu” Fier                                                                                                       Mosha U-13, ora 11:00

 

Ndeshja finale dhe ndeshja për vendin e 3-të & të 4-t

Fituesit e çifteve 1 dhe 2

 

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                     Mosha U-13, ora 12:30 

 

Humbësit e çifteve 1 dhe 2

 

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                   Mosha U-13, ora 12:30

 

 

Finalet

Dt. 15.12.2021 (E mërkurë)

 

Fituesit e moshës U-15 në Kamëz dhe në Fier

 

“Qendra e Ekipeve Kombëtare”, Kamëz ose Stadiumi “Selman Stërmasi”, Tiranë ose “Elbasan Arena”                                                 Mosha U-15, ora: 18:00

 

Dt. 16.12.2021 (E enjte)

 

Fituesit e moshës U-14 në Kamëz dhe në Fier

 

“Qendra e Ekipeve Kombëtare”, Kamëz ose Stadiumi “Selman Stërmasi”, Tiranë ose “Elbasan Arena”                                                   Mosha U-14, ora: 11:00

 

Fituesit e moshës U-13 në Kamëz dhe në Fier

 

“Qendra e Ekipeve Kombëtare”, Kamëz ose Stadiumi “Selman Stërmasi”, Tiranë ose “Elbasan Arena”                                                    Mosha U-13, ora: 12:30

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Sporti:

Komentet

Shto koment

>
Denonco