Fushë-Kosova nesër deri në 12 orë pa rrymë

Fushë-Kosova nesër deri në 12 orë pa rrymë

22:21, 26/10/2020

Kompania për shpërndarjen e energjisë elektrike, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve të planifikuara në disa fshatra dhe qytete të Kosovës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Me ndërprerjen më të gjatë nesër do të përballet Fushë-Kosova dhe fshatrat e saj.

Sipas KEDS-it atje do të ketë ndërprerje të rrymës deri në 12 orë.

Ky është programi sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 27-10-2020

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Apollonija (Kodi: 10000013)  prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Agani,Emajliku,Universiteti AAB,Agron Gashi “Fabrika e Xhamit,Shtypshkronja Dinor

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

2.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J17 Bercom  (Kodi: 10000011)  prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Berkom

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

3.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J14 Jumko (Kodi: 10000004)  prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Jumko, Zona industriale nj epjes

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

4.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova I .do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Udhëkryqi kabllovik (Kodi: 10012002)  prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Anen e djathtë të Qytetit F.Kosovë .

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

5.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova I .do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bresje (Kodi: 10012004)  prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Banesat Bresje Fushe Kosove, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje ..

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

6.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II..do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Apollonia (Kodi:15018015)  prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Banesat e Apollonisë.

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

7.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II..do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pozhegu (Kodi:15018016)  prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: PTK-ja dhe  Banesat e Pozhegut.

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

8.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II..do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fushë Kosova I (Kodi: 15018006)  prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët..

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019.

Rajoni i Pejës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 27-10-2020

1.

TS 35/10kV Klina  do të ndërprehet

Dalja 10kV Zajmi (Kodi: 52000104)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet : Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe  Sferkë.

Arsyeja: Vendosja e ndarsit 10 kv ne degzim  Grenoc.

2.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Juniku (Kodi: 53000007 )  prej orës 09:00 – 12:00  si dhe 13:00 – 16:00

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj .

Arsyeja: pastrimit te linjes 10 kV nga vegjetacioni.

Rajoni i Prizrenit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 27-10-2020

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ketë ndërprerje totale:

Dalja 10 kV Studenqani (Kodi: 32000018mam) prej orës   09:00 deri ne 12:00

Vendet: Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë, Motel Illyria,Gurëthyesi ENISI,Celi AG,Sejdi Binaku,Flori Kopshtar,Fab.Plastikës Gani Sallauka.Pompat e ujit:Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë .

Arsyeja:Pastrim trases.

2.

TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10KV Komuna Mamushë (Kodi: 30034005) prej ores 13:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e ulet I, Serbica e ulet II, Lagjeja Medvec, Pompat e Ujit .

Arsyeja: Pastrimi I trases.

Rajoni i Ferizajt

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 27-10-2020

1.

TS  35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashnica (Kodi: 41046001)  prej orës 10:0 deri në ora 14:00

Vendet: Davidovci,Rashinca Muzeqina, Vojnovci, Gjergjaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i ndaresit linjore 10(20) kV.

Rajoni i Mitrovicës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 27-10-2020

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci | nga dalja 10kV Shala do të ndërprehet:

Degzimi  10kV (Kodi: 70000101019,020,022,023,024,025,026,027,028,029,030,031,032,033,034,035,054.)  prej orës 09:00 – 12:00 si dhe 13:00 – 16:00

Vendet: Vidishiq, Bare, Bajgor, Kovaqicë, Kaqanollë, TMK, Fabrika e ujit.

Arsyeja: Pastrimit te linjes 10 kV nga vegjetacioni.

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 27-10-2020

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Martiraj  (Kodi: 73000009)  prej orës 09:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte, Begaj

Arsyeja: Zhvendosja e Rrjetit TM sipas Zgjidhjes Teknike.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 27-10-2020

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobroshi (Kodi 80080007) nga ora 09:00 – 12:00 si dhe 13:00 – 16:00

Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë,  Dobrosh, Hereç,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubëll. Rrugët:Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa, Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Pastrimit te linjes 10 kV nga vegjetacioni.

Rajoni i Gjilanit

Punime në projekte investive

Data e punimit: 27-10-2020

1.

Nga  TS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

NS 35/10kV Kllokoti (kodi 610650) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 10:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Pozharan, Sadovinë e Qerkezve, Sllatinë e Poshtme, Sllatinë e Epërme dhe Tërstenik, Kllokot, Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Gjylekar, Kllokot (një pjesë), Radivojc dhe Remnik, Mogillë. Rrugët: Viti-Kllokot (një pjesë), Preshevës (një pjesë) dhe Fabrika e ujit në Zonën Industriale, Konsumatorë komercial dhe Shtëpia e Shëndetit në Viti, Ballancë, Çifllak (një pjesë), Devajë, Kllokot (një pjesë), Kravaricë, Pozharan, Tërpezë dhe Zhiti, F. Jeta, Fshati i Ri, Pozharan dhe Ramjan.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

2.

Nga  TS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

NS 35/10kV Lladova (kodi 610660) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  në dy termine prej orës 08:00-09:00 dhe nga ora 17:00 -18:00

Vendet: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Cërnicë, Livoç i Ulët (një pjesë), Nasalë dhe Partesh, Çelik (një pjesë), Demiraj, Dunav (një pjesë), Goden (një pjesë), Haxhaj, Lladrovë, Llashticë, Pidiç, Selishtë, Shurdhan, Stançiq dhe Zhegër, F. e radiatorëve në fshatin Zhegër, Mulliri në fshatin Lladrovë, Burincë (një pjesë), Lipovicë (një pjesë), Llashticë, Muçibabë dhe Pasjan.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Më të lexuarat
Denonco