Emrat e anëtarëve/ Krijohet grupi për rithemelimin e degës së PD në Athinë

Emrat e anëtarëve/ Krijohet grupi për rithemelimin e degës së PD në Athinë

22:03, 23/01/2022

Është krijuar nga shqiptarët në Athinë, grupi për rithemelimin e degës së PD-së.

Nga takimi i demokratëve në Athinë, Greqi, datë 23.01.2022, u vendos krijimi i Grupit të Punës për rithemelimin e Degës Athinë, Greqi.

Nga ky takim u vendos që për rithemelimin dhe riorganizimin e Degës së PD në Athinë, Greqi deri në zgjedhjen e strukturave të drejtojë ky grup pune i përbërë nga. 1- Alfred Gjon Fizi Kryetar 2- Lin Lek Totaj Sekretar 3- Perlat Isuf Mehqemeja N/Kryetar 4- Thanas Mehmet Laçi N/Kryetar 5- Flamur Hasan Hatellari N/Kryetar 6- Florin Pal Bilani N/Kryetar 7- Diana Naymi Çami N/Kryetar 8- Mark Cup Zefi N/Kryetar 9- Vladimir Nesif Zhuka Anëtar 10- Artan Llazar Nushi Anëtar 11- Mimoya Rexhep Zisko Anëtar 12- Andon Xhezair Miraka Anëtar 13- Petrit Neki Fidani Anëtar 14- Xhensila Alfred Fizi Anëtar 15- Paulin Frank Delia Anëtar 16- Maksi Rudi Nallbati Anëtar 17- Agim Demo Basha Anëtar 18- Ndue Ded Marku Anëtar 19- Alqi Mita Haxhija Anëtar 20- Arben Ali Levenishti Anëtar 21- Bashkim Hysen Skepi Anëtar 22- Shpëtim Jonuz Bitri Anëtar 23- Nazmi Nuri Nuhaj Anëtar 24- Andrea Pano Lako Anëtar 25- Kujtim Petref Veizaj Anëtar 26- Jorgo Aristotel Dhimolea Anëtar 27- Përfaqësues nga FRPD Anëtar

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco